Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
No i znowu cofka. Myślę,że może będzie lepiej jak przestanę brać leki.
Bo tak to jest ciężko. Wyjęta z życia jestem.
Bo tak to jest ciężko. Wyjęta z życia jestem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Długo na wolnym byłaś?
Jak mogę to też proszę o dopisanie do tabelkiJasne, że jest.. prosze podaj mi dane.. przepraszam pewnie pisałaś ale no cóż chyba nie ogarnęłam
I prawidłowo.daj znać co ona na to.Postanowione. Dzisiaj mówię mojej dyrektorce. Bez zwolnień lekarskich Powiem ze chce pracować zdalnie. Po wczorajszym stresie cała noc bolał mnie brzuch [emoji25] poinformuję że to info poufne i wczesny etap ale jak mi nie da pracy zdalnej to przyniosę zwolnienie. [emoji39]
Siostra moja już szaleje. Dziewczynka na pewno będzie wg niej[emoji4][emoji307]Zobacz załącznik 1084621
Powodzenia !!!Ja wlasnie do pracy ruszam... dopiero telefon zza lozka wyciagnelam bo mi wpadł [emoji23] ale mam stres ....
hej hej ta ciąża nieźle daje mi po dupie.. wczoraj było mi tak słabo ze normalnie pelzalam po ziemi z niemocy i osłabienia.. to pewnie tez przez to ze prawie nic nie jadłam.. no nie mogłam i ciagle mnie cofalo... dzis rano to samo osłabienie.. teraz jakby troche lepiej.. muszę się ogarnac do wizyty.. oby wszystko bylo ok
Ja też czekam,ale ciotka jak ciotka. Przy synu moim też szaleństwo było ,zresztą do tej pory. Swoich dzieci nie ma , więc pewnie dlatego.hej hej ta ciąża nieźle daje mi po dupie.. wczoraj było mi tak słabo ze normalnie pelzalam po ziemi z niemocy i osłabienia.. to pewnie tez przez to ze prawie nic nie jadłam.. no nie mogłam i ciagle mnie cofalo... dzis rano to samo osłabienie.. teraz jakby troche lepiej.. muszę się ogarnac do wizyty.. oby wszystko bylo ok