reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja sie wlasnie od swojego szpiega dowiedzialam ze jutro ide na dywanik do kierowniczki na przepytki czy w ciazy jestem [emoji23] tym bardziej nie chce tam isc !!!!! [emoji23] trzeba sie zebrac w sobie chate ogarnac bo ksiedza dzis mamy, ale chyba mąż przyjmie a ja zabiore psa z domu bo nie wiem jak zareaguje na faceta w sutannie [emoji23] a wg zalecen jednego z proboszczow u nas w miescie nie zamierzam go zamykac w lazience czy w piwnicy [emoji23] i
Powiesz prawdę, czy chcesz coś nasciemniać 😁??

Za tydzień już na pewno będzie pęcherzyk plus ciałko żółte, a może nawet zarodek ☺
Dziękuję za takie wsparcie od ciebie wiem ze ty tez dużo przeszłas i my razem chyba będziemy się martwić cały czas . No ja liczyłam ze zobaczę zarodek bo test mi wyszedł 12 dni temu wiec liczyłam na to . No nic czekam jeszcze tydzień

Ja sie wlasnie od swojego szpiega dowiedzialam ze jutro ide na dywanik do kierowniczki na przepytki czy w ciazy jestem [emoji23] tym bardziej nie chce tam isc !!!!! [emoji23] trzeba sie zebrac w sobie chate ogarnac bo ksiedza dzis mamy, ale chyba mąż przyjmie a ja zabiore psa z domu bo nie wiem jak zareaguje na faceta w sutannie [emoji23] a wg zalecen jednego z proboszczow u nas w miescie nie zamierzam go zamykac w lazience czy w piwnicy [emoji23] i
A dlaczego kierowniczka ma Cię o to przepytywać?? Jak wpadła na pomysł ciąży?

Akurat ta kierowniczka jest spoko. Z calego dzialu tylko ona pofatygowala sie na moj slub :) nie wiem jak wpadła na pomysl o ciazy :D nie mam pojecia [emoji23] ale moje dziewczyny maja chyba radary w oczach [emoji23]
A dlaczego kierowniczka ma Cię o to przepytywać?? Jak wpadła na pomysł ciąży?

Hej hej jestem [emoji23][emoji23] Melduję się! Nie będę tyle nadrabiać bo nie mam tyle czasu i cierpliwości... [emoji173] u mnie ok, czuje się dobrze oprócz cycków które tak bolą że zaraz odpadna i mam już od 3 dni uczucie skrobania w macicy haha [emoji23][emoji23][emoji23] Nie potrafię nazwc tego uczucia [emoji23] A co Was baby? [emoji23][emoji173]
Czy tylko ja ostatnio nie widzę tu naszej Veronki? @Verona26 co słychać?

reklama
Mowisz ktos Cie tam podgryza [emoji23]
Hej hej jestem [emoji23][emoji23] Melduję się! Nie będę tyle nadrabiać bo nie mam tyle czasu i cierpliwości... [emoji173] u mnie ok, czuje się dobrze oprócz cycków które tak bolą że zaraz odpadna i mam już od 3 dni uczucie skrobania w macicy haha [emoji23][emoji23][emoji23] Nie potrafię nazwc tego uczucia [emoji23] A co Was baby? [emoji23][emoji173]

Do góry