Ewcia88
Aktywna w BB
Będziemy mieć same dobre wizyty.
Ja w tej ciąży też mimo wszystko jestem dobrej myśli. Stresuję się, ale wierzę, że będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziemy mieć same dobre wizyty.
Wiadomo. Ja też mam mega stresJa w tej ciąży też mimo wszystko jestem dobrej myśli. Stresuję się, ale wierzę, że będzie dobrze
Oj, ja teraz jadę do lekarza i jestem kłębkiem nerwów po prostu.. No jakaś maskara to jest.. Żeby tylko było to moje wymarzone serduszko maleńkie Trzymajcie kciuki Kochane, bardzo Was proszę..Ja w tej ciąży też mimo wszystko jestem dobrej myśli. Stresuję się, ale wierzę, że będzie dobrze
Trzymam Będzie dobrzeOj, ja teraz jadę do lekarza i jestem kłębkiem nerwów po prostu.. No jakaś maskara to jest.. Żeby tylko było to moje wymarzone serduszko maleńkie ♥ Trzymajcie kciuki Kochane, bardzo Was proszę..
I może nie mów, że masz ciężka pracę i dlatego chcesz zwolnienie. Bo faktycznie pracodawca powinien dostosować stanowisko. Powiedz doktorowi, że się źle czujesz. To wtedy ma podstawe do wystawienia zwolnienia.To może faktycznie poszukam innego lekarza
Właśnie miałam to pisać. Np mdłościI może nie mów, że masz ciężka pracę i dlatego chcesz zwolnienie. Bo faktycznie pracodawca powinien dostosować stanowisko. Powiedz doktorowi, że się źle czujesz. To wtedy ma podstawe do wystawienia zwolnienia.
Ja to tez jestem udana . Nic nie wspomniałam ze się źle czuje a tak jest . Pani była taka obojętna , byłam u niej prywatnie raz to trzymała mnie o wiele dłużej niż teraz przy ciąży . Byłam lekko zszokowana a nawet bardzo .Właśnie miałam to pisać. Np mdłości
Człowiek w stresie nie zawsze myśli[emoji16][emoji6]znam to.Ja to tez jestem udana . Nic nie wspomniałam ze się źle czuje a tak jest . Pani była taka obojętna , byłam u niej prywatnie raz to trzymała mnie o wiele dłużej niż teraz przy ciąży . Byłam lekko zszokowana a nawet bardzo .
Hej, byłam dzisiaj u ginekologa . 6 tydzień wyszedł i zgłaszałam pani ginekolog ze mam prace fizyczna i ze przy dźwiganiu boli mnie podbrzusze . Powiedziała zebym nie dźwigała , to ja mówię ze w mojej pracy jest nieuniknione to i ze pracodawca nie znajdzie mi lżejszego stanowiska bo nie ma , no to Pani ginekolog „ to nie jest mój interes „. NFZ