Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Mnie też nie boląHej dziewczyny jestem w 7 tyg ciazy
Mam do was pytanie bo trochę się martwię dzisiaj wstałam i w ogóle mnie piersi nie bolą, czy to normalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też nie boląHej dziewczyny jestem w 7 tyg ciazy
Mam do was pytanie bo trochę się martwię dzisiaj wstałam i w ogóle mnie piersi nie bolą, czy to normalne?
Trzymam mocno kciuki. Będzie MUSI być dobrze.Dziewczyny, najgorszy koszmar. Krew i skrzep.
Strasznie się boję. Mąż już jedzie z pracy i jadę za chwilę do szpitala. Proszę trzymajcie kciuki [emoji24]
Powiem ci ze ja się trochę tym zestresowałam, jeszcze od paru dni rano po przebudzeniu boli mnie przez chwile brzuch. Ale później przestaje i jest ok. Wizyta za 2 tyg a ja oszaleje chybaMnie też nie bolą
To tak jak u mniePowiem ci ze ja się trochę tym zestresowałam, jeszcze od paru dni rano po przebudzeniu boli mnie przez chwile brzuch. Ale później przestaje i jest ok. Wizyta za 2 tyg a ja oszaleje chyba
A w którym jesteś tygodniu?To tak jak u mnie
Wszystko szybko się rozciąga, zmienia
Tak badałam i brałam Encorton przez 3 tygodnie w listopadzie w poprzedniej ciążyHmmm.. jeśli podejrzewają toczeń, to może ten steryd byłyby kluczowy?? Badalas kiedyś komórki NK??
tak mam 18msc dziewczynkę :-) , Też masz synka ? :-) . także staramy się o rodzeństwo dla Naszych maluchów
6+2A w którym jesteś tygodniu?
Ech Ja też jestem pełna obawwitam z rana, ja szybko zjadlam śniadanie póki mnie nie muli aż tak... szczerze Wam napiszę ze nie wiedziałam ze aż tyle dziewczyn ma problem z zajściem a potem z donoszeniem ciąży [emoji22][emoji54] straszne to jest i bardzo Wam współczuję.. czytajac wasze historie chyba do wtorku oszaleje.. tym co dziś mają wizyty powodzenia i dobrych myśli