Już poprawiłam dziękiHej ale pytanko jak obliczylas termin om? Bo przeciez dodaje sie 7 dni do terminu ostatniej miesiaczki i odejmuje 3 mies, wiec teoretycznie wychodzi Ci 19.10, oczywiscie nie mowie tu o kalkulatorach a obliczeniach takich jak to robi ginekolog
reklama
Sabi32
Fanka BB :)
Dziewczyny ja niestety ze srednimi wiadomosciami sie witam, staram sie myslec pozytywnie, aczkolwiek wlasnie sie poryczalam. W nocy wstalam malej zrobić melko i czuje, ze cos ze mnie leci..niestety krwawie malutko,nic nie boli ale jednak..na zlosc wszystkiemu jestem sama, totalnie, maz dalego za Gliwicami, najwczesniej bedzie wieczorem. Tesciowej nie ma, nikogo nie ma staram sie nie panikowac, czytam o zagniezdzaniu i innych możliwościach krwawienia w 5-6 tyg... generalnie teraz jest spokoj, nie ma tego duzo, ale sam fakt, ze jest mnie przeraza
Ja się bardzo cieszę po tylu miesiącach jakoś 22miesiacach w końcu mogę się cieszyć pięknym przyrostem bety testy co dzień to ciemniejsze i to dużo .Ania, gratulacje !❤super że jesteś z nami !
Nie wiem czy że stresu czy jak ale nie mogę nic jeść nic mi nie smakuje ale pije 2litry nawet więcej wody . Ja od zawsze piłam wodę butelkową zwykła niegazowana a w czoraj prawie dwie butelki wody i nadal chce mi się pić . Tobie też gratulacje zwłaszcza ze się w ogóle nie spodziewalas organizm potrafi zaskoczyć i to nieźle
Rudaa94
Spokojne. Skoro czytalas to wiesz ze to sie zdarza. Najwazniejsze jest opanowanie, spokoj i odpoczynek ( wiem przy malenstwie ciezko mowic o odpoczynku).
Dziewczyny ja niestety ze srednimi wiadomosciami sie witam, staram sie myslec pozytywnie, aczkolwiek wlasnie sie poryczalam. W nocy wstalam malej zrobić melko i czuje, ze cos ze mnie leci..niestety krwawie malutko,nic nie boli ale jednak..na zlosc wszystkiemu jestem sama, totalnie, maz dalego za Gliwicami, najwczesniej bedzie wieczorem. Tesciowej nie ma, nikogo nie ma staram sie nie panikowac, czytam o zagniezdzaniu i innych możliwościach krwawienia w 5-6 tyg... generalnie teraz jest spokoj, nie ma tego duzo, ale sam fakt, ze jest mnie przeraza
Sabi32
Położyłam ja na drzemkę i leżę, wsluchuje sie w siebie..na szczęście nic nie boli, ale krew byla ciemna, brunatna mam nadzieję, ze bedzie ok, nawet starszych dzieci nie ma do jutraSpokojne. Skoro czytalas to wiesz ze to sie zdarza. Najwazniejsze jest opanowanie, spokoj i odpoczynek ( wiem przy malenstwie ciezko mowic o odpoczynku).
Rudaa94
Pamietaj ze chociaz jestesmy daleko jestesmy z Toba ! I wysylamy duzo pozytywnej energii !
Położyłam ja na drzemkę i leżę, wsluchuje sie w siebie..na szczęście nic nie boli, ale krew byla ciemna, brunatna mam nadzieję, ze bedzie ok, nawet starszych dzieci nie ma do jutra
Sabi32
Dziękuję, bo doslownie sie boję najchętniej bym lezala lub spala caly dzien, ale niestety sie nie da. Chodze do lazienki co 5 min i sprawdzam, narazie cisza.Pamietaj ze chociaz jestesmy daleko jestesmy z Toba ! I wysylamy duzo pozytywnej energii !
Rudaa94
To wazne ze sie uspokoilo . Sprobuj teraz sie zdrzemnąć z mała poki masz okazje.
Dziękuję, bo doslownie sie boję najchętniej bym lezala lub spala caly dzien, ale niestety sie nie da. Chodze do lazienki co 5 min i sprawdzam, narazie cisza.
Kochana zostać pozytywna. Ja tez krwawilam w ciąży malutko ale jednak i okazało się ze progesteron spadł zwiekszylam dawkę i wszystko przeszło jak ręką odjal. Moja koleżanka kapla się o ciąży w 5mies jak ruchy zaczęła czuć bo okres miała normalnie mówiła ze był słabszy ale czerwony i 3 dni tylko.Dziękuję, bo doslownie sie boję najchętniej bym lezala lub spala caly dzien, ale niestety sie nie da. Chodze do lazienki co 5 min i sprawdzam, narazie cisza.
I tak miała co miesiąc wtedy kiedy miesiączka miała przyjść . Głowa do góry ja 3mam kciuki odpoczywaj dziś jak najwięcej tule
reklama
Mama2012/2020/2022
Mmm A długość cyklu nie ma znaczenia?Już poprawiłam dzięki