reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
U mnie i rodzice i tesciowie i corka wiedza :) oczywiscie poinformowalismy e to dopiero poczatek i ze czekamy na wizyty :)
A jak się czujesz? Który masz dokładnie tydzień . Pamiętam ty kreski nie widziałaś pojechalas do szkoły a wszystkie na forum widziały cień 😉 dowiedzialas się druga czekałam z tobą na betę ale pamiętam tylko 1sza betę. Dalej jesteś na zwolnieniu przez nogę weź więcej jak ci dają bo nogi nie możesz przeciążyć teraz bo potem może być nie za wesolo. A boli cie ta noga jeszcze ?

Z noga wyszlo na to ze zostalam skierowana na artroskopie- 23.03.2021. Bywa z nia roznie. Ciagnie mnie gdzies pod rzepka. Niestety nie wiemy co... bo rezonans jest ok.
1 beta 39
2 beta 162
3 beta 5 dni pozniej 1614.

Na zwolnieniu jestem do 24.02.

Poza iście kacowym bólem glowy jakos sie trzymam. Najgorsza ta glowa, cycki ujda w tlumie.

Dzis 6+3

A jak się czujesz? Który masz dokładnie tydzień . Pamiętam ty kreski nie widziałaś pojechalas do szkoły a wszystkie na forum widziały cień [emoji6] dowiedzialas się druga czekałam z tobą na betę ale pamiętam tylko 1sza betę. Dalej jesteś na zwolnieniu przez nogę weź więcej jak ci dają bo nogi nie możesz przeciążyć teraz bo potem może być nie za wesolo. A boli cie ta noga jeszcze ?

Z noga wyszlo na to ze zostalam skierowana na artroskopie- 23.03.2021. Bywa z nia roznie. Ciagnie mnie gdzies pod rzepka. Niestety nie wiemy co... bo rezonans jest ok.
1 beta 39
2 beta 162
3 beta 5 dni pozniej 1614.

Na zwolnieniu jestem do 24.02.

Poza iście kacowym bólem glowy jakos sie trzymam. Najgorsza ta glowa, cycki ujda w tlumie.
Piękna beta piękny przyrost.
A który masz dokładnie tydzień ? Oszczedzaj nogę i jak Ci dadzą bierz zwolnienie chociaż by na tą nogę

6+3.

Ze zwolnieniem nie bedzie problemu ;) na razie czekam do wtorku zeby do gina pojsc czy cos zobaczy na usg starszym ode mnie [emoji23] a jak nie to 3.03 ide prywatnie do prywatnej kliniki
Piękna beta piękny przyrost.
A który masz dokładnie tydzień ? Oszczedzaj nogę i jak Ci dadzą bierz zwolnienie chociaż by na tą nogę

6+3.

Ze zwolnieniem nie bedzie problemu ;) na razie czekam do wtorku zeby do gina pojsc czy cos zobaczy na usg starszym ode mnie [emoji23] a jak nie to 3.03 ide prywatnie do prywatnej kliniki
Ruda będzie widać nie na 100% zależy od sprzętu ale być dobrej myśli mi w 5tyg widać było zarodek 2.5mm i pikanie serca było widać ale jeszcze nie było słychać.
Będziesz w 6+6 to 70% ze będzie juz widać bo tak jak mówię zależy od sprzętu jak dobry sprzęt to i w 5tyg widać zarodek kropke ja mam to zdjęcie dobry sprzęt nowoczesny i zdjęcie mega widoczne cały kropek pięknie go widać 5+2 chyba było u mnie

Ja ide do niego zeby isc :) a nuz sie cos pokaze :) jak nic mi nie powie to i tak nie bede brala tego pod uwage bo nie mam do niego przekonania. Tak na peawde miarodajna bedzie wizyta w prywatnym gabinecie :)
Ruda będzie widać nie na 100% zależy od sprzętu ale być dobrej myśli mi w 5tyg widać było zarodek 2.5mm i pikanie serca było widać ale jeszcze nie było słychać.
Będziesz w 6+6 to 70% ze będzie juz widać bo tak jak mówię zależy od sprzętu jak dobry sprzęt to i w 5tyg widać zarodek kropke ja mam to zdjęcie dobry sprzęt nowoczesny i zdjęcie mega widoczne cały kropek pięknie go widać 5+2 chyba było u mnie

Ostatnia edycja:
U mnie 4+4 też groszek malutki było widać.
Teraz 25.02 będzie 7+1 więc myślę że wszystko będzie dobrze i serduszko będzie pięknie pikać.

reklama
Wlasnie nie umiem, znowu rycze :( mial byc mily weekend, bo starszych dzieci nie ma, mamy tylko najmlodsza i o.... :( stres. Wezme zaraz ksiazke moze uda sie poczytac :/
tule mocno, ponoc to się zdaża i nie musi oznaczać nic groźnego, oby tak było. duzo odpoczywaj i bądź dobrej myśli

Do góry