Spark
Fanka BB :)
Ja jutro dam znać co u mnie wyniknelo z tej "młodszej ciąży"... [emoji849] Czy coś ruszyło...Jeden ale nawet niewiadomo czy to ten pęcherzyk bardzo malutki. Podeślę wieczorem zdjecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro dam znać co u mnie wyniknelo z tej "młodszej ciąży"... [emoji849] Czy coś ruszyło...Jeden ale nawet niewiadomo czy to ten pęcherzyk bardzo malutki. Podeślę wieczorem zdjecie
Ja jutro dam znać co u mnie wyniknelo z tej "młodszej ciąży"... [emoji849] Czy coś ruszyło...
Ja dla dziewczyny Lilianna ,A chłopak nie planuje chłopca[emoji23][emoji23][emoji23]A WGL dziewczyny myslalyscie już nad imionami? [emoji4]
Poprzednia ciąża @ właśnie 31.12 i termin dokładnie na 7.10 miałam [emoji38]tez podam w takim razie:
om 31.12
termin wypadnie cos ok 07.10
wizyta 25.02
wiek 33
trójmiasto
Pewnie [emoji1787]A WGL dziewczyny myslalyscie już nad imionami? [emoji4]
Pewnie [emoji1787]
Ja dla dziewczynki to jakieś pomysły mam gorzej z imieniem dla chłopca. Mi podoba się dużo Ale na każde mój mąż reaguje że "pedalskie" Boże... [emoji2356][emoji2356][emoji2356] Wymyślił wczoraj imię UWAGA!!!!
Mariuszem, no myślałam że spadne z krzesła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2368]
polecam aplikacje liczy za nas