reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Przepraszam za szczegóły ale najpierw plamienia a gdy poszłam na siusiu to zaczęło tego więcej lecieć. Narazie brzuch mnie tylko z nerwów boli wiec mam nadzieje że to nic groźnego bo przecież niektóre dziewczyny tez tak mają na początku
Ja bym pojechała na IP. Mają obowiązek to sprawdzić...

Trochę się boję, że jak pojedzie na izbę to jak trafi jakąś wredną zimną lekarke to bedzie jeszcze gorzej bo wyśmieje albo zbagatelizuje
Nie ma takiego prawa. Ja w poprzedniej ciąży miałam plamienie, pojechałam na IP, lekarka zapytała czemu nie pojechałam do swojego gina... Powiedziałam, że po 1 nie ma go w mieście, a po 2 miałam prawo przyjechać tutaj sprawdzić czy wszystko ok. Powiedziałam, że to pierwsza ciąża i się martwię!
Zbadala i zmieniła nastawienie... Powiedziała, że z dzidziusiem ok, mam się nie martwić i jest pewna, że przy kolejnej też się będę martwić bo my matki już tak mamy [emoji3526] kazała brać przez 2 tyg więcej luteiny i tyle [emoji3526]

Kochana ja wiem, ze takiego prawa nie ma ale wiesz jak jest..
Nie ma takiego prawa. Ja w poprzedniej ciąży miałam plamienie, pojechałam na IP, lekarka zapytała czemu nie pojechałam do swojego gina... Powiedziałam, że po 1 nie ma go w mieście, a po 2 miałam prawo przyjechać tutaj sprawdzić czy wszystko ok. Powiedziałam, że to pierwsza ciąża i się martwię!
Zbadala i zmieniła nastawienie... Powiedziała, że z dzidziusiem ok, mam się nie martwić i jest pewna, że przy kolejnej też się będę martwić bo my matki już tak mamy [emoji3526] kazała brać przez 2 tyg więcej luteiny i tyle [emoji3526]

reklama
Dziewczyny ja musze wam przypomnieć że mieszkam w Szwecji a tu nie można sobie tak poprostu pojechać na pogotowie. A 5 tydz ciąży to tutaj nie ciąża bo mam prawo aż do 22 tyg ją usunąć i niema żadnej luteiny na podtrzymanie tutaj. Wiec zostaje tak naprawdę sama sobie.
Takie szwedzkie prawo

Do góry