reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ale teraz to juz wszystko jedno bo upaly od kwietnia do pazdziernika [emoji23]
Ja tak samo. Ale dobrze że nie rozumy w sierpniu bo to byłby dramat [emoji58][emoji58] Ja zawsze mówiłam że chce urodzić w maju wtedy unikniesz upałów A Tu październik wyszedł [emoji23][emoji23]

Hej dziewczyny....
Trochę ucichłam bo martwię się [emoji17]
Brzuch mnie tak wczoraj bolał, jajniki kłują już myslslam ze jestem bliżej końca niż początku [emoji849]
Staram się trzymać na wodzy bo w poniedzielek do gina.
Dzisiaj u mnie zaczął się 6 tydz. czyli 5+0
Chciałabym zobaczyć serduszko Ale to jeszcze za wcześnie [emoji28] oby zerknal czy wszystko ok. No i wypisal l4.
Kierowniczka do mnie w nocy napisała że nie wypełniłam planu rozwoju i że musimy się spotkać w przyszłym tygodniu.
Oj.... [emoji2368][emoji28]

Miłego dnia kobietki [emoji8]

Hej dziewczyny....
Brzuch mnie tak wczoraj bolał, jajniki kłują już myslslam ze jestem bliżej końca niż początku [emoji849]
Chciałabym zobaczyć serduszko Ale to jeszcze za wcześnie [emoji28] oby zerknal czy wszystko ok. No i wypisal l4.
Kierowniczka do mnie w nocy napisała że nie wypełniłam planu rozwoju i że musimy się spotkać w przyszłym tygodniu.

Na pewno pomyślałaś, że masz inny plan rozwoju 🤰😁

Co do bólu, to mam nadzieję, że to jednorazowe, a lekarz potwierdzi, że nie ma powodów do zmartwień ☺️

Ojj to sie kierowniczka zdziwi :D
Hej dziewczyny....

Dokładnie tak [emoji28] zdziwi się, zdziwi [emoji1787]
Najchętniej bym jej powiedziala jak zobaczę serducho Ale tyle mi chyba żyć nie da.
A powiem wam najlepsze [emoji39]
Z pracy do mnie pisza jak tam , co tam. Grono przyjaciół. Poszłam w końcu na l4 jak miałam jelitowka w domu.
Narazie im nie mówię no bo same rozumiecie,po co...
I mój jeden przyjaciel bardzo się przejmuje kiedy wracasz i jak się czujesz. Pisze mu że nadal średnio, słabo mi i mam mdłości.
I pisze że w poniedzielek idę do lekarza ( nie napisałam jakiego)
A on biedy ojej to poważna infekcja Cię dopadła.
A mój mąż wariat się śmieje odpisz mu że tak że straszna infekcja , nie uleczalna A co najgorsze zainfekowany jest cały brzuch [emoji28][emoji1787][emoji1787]

Hej dziewczyny....

W nocy napisała ? Zapracowana widać...[emoji3]
Na pewno wszystko będzie dobrze, od razu dawaj znać ! Ja tez w pon mam wizytę :)

Na pewno 9 miesiecy bedziesz chorowac :D plus pozniej rok na dojscie do siebie :)
Dokładnie tak [emoji28] zdziwi się, zdziwi [emoji1787]
Najchętniej bym jej powiedziala jak zobaczę serducho Ale tyle mi chyba żyć nie da.
A powiem wam najlepsze [emoji39]
Z pracy do mnie pisza jak tam , co tam. Grono przyjaciół. Poszłam w końcu na l4 jak miałam jelitowka w domu.
Narazie im nie mówię no bo same rozumiecie,po co...
I mój jeden przyjaciel bardzo się przejmuje kiedy wracasz i jak się czujesz. Pisze mu że nadal średnio, słabo mi i mam mdłości.
I pisze że w poniedzielek idę do lekarza ( nie napisałam jakiego)
A on biedy ojej to poważna infekcja Cię dopadła.
A mój mąż wariat się śmieje odpisz mu że tak że straszna infekcja , nie uleczalna A co najgorsze zainfekowany jest cały brzuch [emoji28][emoji1787][emoji1787]

reklama
Daj spokój .
Ona rano w pracy. Popołudniu śpi A w nocy funkcjonuje...
Czasem się zastanawiam czy jej wiadomości naprzyklad o 1.32 albo 00.43 są na miejscu [emoji848][emoji2955]

Do góry