Karolina94
Fanka BB :)
Daj trochęJa ci wyślę zdjęcie śniegu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj trochęJa ci wyślę zdjęcie śniegu
Ja właśnie gotuję, po wczorajszych ogrorkowych debatach zapraszam PS. Ostatni woreczek ogórków - życie na emigracjiO wlasnie. Zupe moge ugotowac ogorkowa tylko warzyw nie mam żadnych...
Daj trochę
Miały być ledzwie hehe
Ja tak samo zrobiłam. Poszłam do l4 do rodzinnego bo do ginekologa dopiero za tydzień. A praca też nie łatwa. Dostałam od ręki z gratulacjami w gratisie [emoji28]Niestety do giną jeszcze nie pójdę bo za wcześnie dlatego najpierw pójdę do rodzinnego on spoko gościu to mi da na tydzień od ręki [emoji4]
Spokojnie nie panikuj.. jak cos sie dzieje bardzo zlego do idz do lekarza mysle ze w takiej sytuacji przyjmie bez kolejkiAle mam ból brzucha jak na @
Cycki niebolące a za to brzuch.
No co jest nie tak?
W żadnej ciąży tak nie miałam
Ale mam ból brzucha jak na @
Cycki niebolące a za to brzuch.
No co jest nie tak?
W żadnej ciąży tak nie miałam
Wiesz kiedy miałaś miesiączkę, wiesz kiedy była owu mniej więcej i wiesz jaka beta w niedzielę, więc nie ma co wydawać kasyKurde nie wiem czy u mnie w aptekach będą mieli te testy Ale chciałabym kupić ten elektroniczny i sprawdzić tydzień ciąży [emoji4]
A ja się zdrzemłam[emoji42] pogoda u mnie za oknem ponura, pada , wieje, pizdzi [emoji17] więc nic tylko spać.... Ale obudził mnie głód... O myśl jedna w glowie ANANAS [emoji7][emoji531][emoji531][emoji531]
oj @Hawaika mnie też bolą....
Najchętniej położyłabyn się do wanny i z niej wychodziła [emoji6]Ja tak samo zrobiłam. Poszłam do l4 do rodzinnego bo do ginekologa dopiero za tydzień. A praca też nie łatwa. Dostałam od ręki z gratulacjami w gratisie [emoji28]