Dużo minusów, ale jeszcze więcej plusów jak się chce, to wszystko można pogodzićO matko, zawsze uważałam że to ekstra praca, tylko zawsze się zastanawialam, czy do pogodzenia z rodziną, ale widać da się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo minusów, ale jeszcze więcej plusów jak się chce, to wszystko można pogodzićO matko, zawsze uważałam że to ekstra praca, tylko zawsze się zastanawialam, czy do pogodzenia z rodziną, ale widać da się
Jaki świat mały być może znam kuzynke, siedzę tu od 7 lat, więc troszkę Polek się przewinęłoO proszę! Moja kuzynka też pracowała dla nich Ale zrezygnowała i teraz gdzieś w Krakowie siedzi [emoji4]
Jaki świat mały być może znam kuzynke, siedzę tu od 7 lat, więc troszkę Polek się przewinęło [emoji16]
Otóż to - wywialo [emoji23] Pracuje jako stewardessa dla Emirates. W sumie już od 3 dni fajrant i roczna przerwa od serwowania kotletow pod chmurka [emoji6][emoji23]
Czesc[emoji846] coś tam podczytuje Was, bo w sumie nie wiem czy będzie to wrzesień czy październik [emoji6] ostatnia miesiaczka 23 grudnia, w poniedziałek idę do lekarza. Oczywiście nie obeszło się bez robienia bhcg, bo nie mogę się doczekać już tej wizyty [emoji6] witajcie [emoji6]
Mam wynik
I BHCG - 39
II BHCH- 162
To prawidlowo?