reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Być może... [emoji4]Nie wiem ile ona już tam nie pracuje, nie mam z nią kontaktu, bo to dalsza kuzynka [emoji4] Ale wiemnod rodziny że zrezygnowała i przeniosła się na międzynarodowe Ale mieszka w Polsce. Nie wiem teraz dla jakiś link lotniczych pracuje [emoji4]
Jaki świat mały :) być może znam kuzynke, siedzę tu od 7 lat, więc troszkę Polek się przewinęło [emoji16]

Ja właśnie siedzę przy stole i mam świeczki kokosowe na nim i musiałabym je schować bo zapach przyprawia o mdłości [emoji2961][emoji2961][emoji2961]

Zawsze zastanawialo mnie jak wyglada praca tam :) bo wyswietlalo i jakis czas ogłoszenie o pracy gdzies na fb :) specow od ogloszen maja mega, bo bylo takie barszo przyjemne:)
Otóż to - wywialo [emoji23] Pracuje jako stewardessa dla Emirates. W sumie już od 3 dni fajrant i roczna przerwa od serwowania kotletow pod chmurka [emoji6][emoji23]

Czesc🙂 coś tam podczytuje Was, bo w sumie nie wiem czy będzie to wrzesień czy październik 😉 ostatnia miesiaczka 23 grudnia, w poniedziałek idę do lekarza. Oczywiście nie obeszło się bez robienia bhcg, bo nie mogę się doczekać już tej wizyty 😉 witajcie 😉

Czesc[emoji846] coś tam podczytuje Was, bo w sumie nie wiem czy będzie to wrzesień czy październik [emoji6] ostatnia miesiaczka 23 grudnia, w poniedziałek idę do lekarza. Oczywiście nie obeszło się bez robienia bhcg, bo nie mogę się doczekać już tej wizyty [emoji6] witajcie [emoji6]

Moja ostatnia 24.12 ;) pierwsza wizyta już była,kolejna w pon a ja najchętniej bym z tego stresu poszła dziś na usg🤷‍♀️

reklama
Do góry