Ale czad! To który tydzień, że już lekarz płeć określił?Jestem po wizycie. Wszystko w najlepszym porządku. Na 80% będę dziewczynką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale czad! To który tydzień, że już lekarz płeć określił?Jestem po wizycie. Wszystko w najlepszym porządku. Na 80% będę dziewczynką
Mam nadzieję,że nic się nie zmieni,bo dziewczynka ,to nasze marzenie 30 mam prenatalne, wiec wtedy bede wiedziała na 100% .Ale czad! To który tydzień, że już lekarz płeć określił?
Ja ze względu na obecną sytuację jestem na zwolnieniu od czwartku, bo takto pewnie musiała bym chodzić chociaż nie wiem w sumie, ale czuję się bezpieczniej nie mając styczności z klientamiIdziecie jutro do pracy normalnie? Mi szef napisal ze mam nie przychodzić do odwołania (jestem jego sekretarka) on tez nie bedzie pracował (wiek wyższego ryzyka) . Pozostali pracownicy zdalnie.
A nifty robisz dla świętego spokoju czy masz jakieś wskazania? [emoji4] Również robiła test z wolnego DNAMelduję dobre wieści po wizycie u gin
Mały człowiek ma 1,84cm, widać było głowkę, brzuszek, rączki i nóżki
wiek z USG 8w2d, wiek z OM 8w2d
za równe 2 tygodnie idę na NIFTY PRO, za równy miesiąc USG genetyczne
Usg (wykonane przez specjalistę) to 60% informacji na temat zdrowia dziecka. Ja robiłam usg genetyczne, potem pappe i na końcu test z wolnego DNAAle usg nie wykrywa wszystkiego i nie dostarcza takich informacji jak testy NIPT badające DNA dziecka.
Mi dokładnie w 12 +3 powiedział że skłania się ku dziewczynce i faktycznie będzie dziewczynka80% to nie gwarancja,ze tak będzie, ale doktor powiedział,że to ,co jest, to wygląda na damskie narządy [emoji6]. Jestem w 11 tygodniu.
A nifty robisz dla świętego spokoju czy masz jakieś wskazania? [emoji4] Również robiła test z wolnego DNA
Wow jakie piękne zdjecie❤ który masz tydzień?Właśnie prywatna i to mnie dziwi bo jesteśmy umawiane na godziny wiec nie ma tloku na korytarzu..
U mnie w pierwszej ciąży dobrze po 20 tygodniu się dowiedzieliśmy bo ciągle się odwracalaMi dokładnie w 12 +3 powiedział że skłania się ku dziewczynce i faktycznie będzie dziewczynka
Wow gratuluję, a który masz teraz tydzień? Ty masz termin na październik?Mi dokładnie w 12 +3 powiedział że skłania się ku dziewczynce i faktycznie będzie dziewczynka