reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Jeśli masz za wysoki poziom,to zdecydowanie zmniejsz dawkę.. ja miałam w górnej granicy przed samą ciążą i biorę co drugi dzień ☺️
Ok...a robiłaś badanie teraz w ciąży ? Czy Twój poziom już się unormował ? Niestety wszystkie suplementy dla kobiet w ciąży jakie posiadam zawierają B12. Nie wiem czy brać je co drugi dzień wszystkie czy kupić kolejne bez B12. Zbadam jeszcze jutro kwas foliowy.

reklama
Ok...a robiłaś badanie teraz w ciąży ? Czy Twój poziom już się unormował ? Niestety wszystkie suplementy dla kobiet w ciąży jakie posiadam zawierają B12. Nie wiem czy brać je co drugi dzień wszystkie czy kupić kolejne bez B12. Zbadam jeszcze jutro kwas foliowy.
Jeszcze nie robiłam, sprawdzę pod koniec pierwszego trymestru, bo wtedy planuję przejść na te miksy witamin, bo póki co łykam wszystko osobno 😉

Ja wlasnie wyslalam meza po inhalator i termometr. Jutro zostaje ze mna w domu bo przez ten katar mam zawroty glowy. Od wtorku musze radzic sobie sama niestety...

Bierz metylowaną b12. Spadnie oznaczenie, bo tak to tylko.krąży we krwi i nie jest wykorzystana.

Zebralam się w sobie, cała ferajne i wyszliśmy na spacer na szczescie mieszkamy na wsi wiec sama natura i świeże powietrze.. ból głowy chyba dzieki temu odpuścił trochę jeszcze ćmi ale jest sto razy lepiej...
Dziekuje wam za rady niestety apap na mnie nie dziala i nawet nie posiadam w domu.. nie ukrywam, że tabletki w ciazy to tylko te które musze brać bo lekarz kazał..

reklama
Do góry