Gwen89
Fanka BB :)
Kochana ale ja nikomu nic nie narzucam jedynie mówię i otaczaniu się dobra lub zła energia. Jak wcześniej wspomniałam dla mnie nie ma to żadnego znaczenia. Wyraziłam swoje zdanie.
Nie cały świat będzie zbudowany na uśmiechu i jestem tego świadoma, jedynie chciałabym nadać trochę otuchy zmartwionym.
Ciekawa jestem tych badan.Powiesz coś więcej na ich temat?
Nie cały świat będzie zbudowany na uśmiechu i jestem tego świadoma, jedynie chciałabym nadać trochę otuchy zmartwionym.
Ciekawa jestem tych badan.Powiesz coś więcej na ich temat?
Kochana, zajmuję się nauka i badania prowadzone w rejonach gdzie istnieje ogromne ryzyko śmierci, co jest związane z wojną i ogromnym stresem wcale nie wpływa na donoszenie ciąży, więc to czy się ktoś stresuje wizytą, czy wpisem na forum nie ma żadnego znaczenia. Wszystkie jesteśmy po innych przeżyciach i mamy inne oczekiwania co do forum, jedne chcą czytać same pozytywne rzeczy, inne potrzebują wsparcia, więc powinnyśmy się wspierać i szanować, niezależnie od naszego punktu widzenia W sumie po co sobie narzucać, jak pisać i co pisać, jesteśmy tu anonimowe, no i uważam, że każda z nas może pisać co czuje i jak czuje