reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja się z wami żegnam [emoji846]
Mnie się niestety nie udało, ciąża stanęła w miejscu. Teraz pozostaje mi czekanie.
Nie mam siły o tym nawet gadać, ale nie dawało mi to spokoju i musiałam napisać żeby dać znać [emoji846]
Trzymajcie się ciepło, i trzymam za was kciuki. Niech wasze maluszki zdrowo rosną [emoji3590] Napewno o tej grupie pomyśle w październiku [emoji4]
Kurczę. Przytulam mocno.

reklama
Ja się z wami żegnam 🙂
Mnie się niestety nie udało, ciąża stanęła w miejscu. Teraz pozostaje mi czekanie.
Nie mam siły o tym nawet gadać, ale nie dawało mi to spokoju i musiałam napisać żeby dać znać 🙂
Trzymajcie się ciepło, i trzymam za was kciuki. Niech wasze maluszki zdrowo rosną ❤ Napewno o tej grupie pomyśle w październiku 😊
Bardzo mi przykro :(

Przykro mi. Trzymaj sie i duzo duzo sily ! Trzymamy za Ciebie kciuki:)
Nie mam siły o tym nawet gadać, ale nie dawało mi to spokoju i musiałam napisać żeby dać znać [emoji846]
Trzymajcie się ciepło, i trzymam za was kciuki. Niech wasze maluszki zdrowo rosną [emoji3590] Napewno o tej grupie pomyśle w październiku [emoji4]

Kochana jesteś.
Strasznie mi przykro, wiadomo, tym bardziej że pierwsze, planowane i bardzo chciane.
Z drugiej strony staram się patrzeć na to medycznie - jeśli coś było nie tak z zarodkiem to wole by ciąża obumarła teraz niż gdybym sama miała podejmować decyzję o jej zakończeniu np w 12 tygodniu.
Bardzo mądre podejście. Mimo tego,że lepiej nie mieć zbyt dużych oczekiwań, to trzymam kciuki ,aby w jak najszybszym czasie wszystko się ułożyło 😘

Ja dziś miałam wizytę u lekarza, dopiero od dziś mam kartę ciąży. Zlecono mi badania, wpisano recepty i mam się oszczędzać. Na szczęście udało się już dziś usłyszeć serduszka [emoji3590][emoji3590]
Termin z OM 5.10, ale wiem że będzie wcześniej, w końcu to bliźniaki [emoji6]Zobacz załącznik 1085293
O jakie słodziaki [emoji7][emoji7][emoji7]

Tylko ja już tydz temu wylądowałam w szpitalu z krwawieniem, prawdopodobnie krwiak, do dziś plamię. Do tego jestem szczupła no i lekarze mi powiedzieli ze ciężko będzie donosić chociaż do 35 tygodnia

To, że szczupła też nie ma nic do rzeczy, znajoma 50kg bliźniaki 5 dni "po terminie", ale fakt, że zwykle jednak wcześniej "wychodzą" [emoji38]
Oby krwiak się ładnie wchlonal [emoji8]

Za dużo tutaj tych strat, za dużo... [emoji24] Przykro mi bardzo [emoji24]

Ja dziś miałam wizytę u lekarza, dopiero od dziś mam kartę ciąży. Zlecono mi badania, wpisano recepty i mam się oszczędzać. Na szczęście udało się już dziś usłyszeć serduszka [emoji3590][emoji3590]
Termin z OM 5.10, ale wiem że będzie wcześniej, w końcu to bliźniaki [emoji6]Zobacz załącznik 1085293
Aaaaaaa! Gratuluję! Zdroweczka. Wspaniały widok

reklama
Ja się z wami żegnam 🙂
Nie mam siły o tym nawet gadać, ale nie dawało mi to spokoju i musiałam napisać żeby dać znać 🙂
Trzymajcie się ciepło, i trzymam za was kciuki. Niech wasze maluszki zdrowo rosną ❤️ Napewno o tej grupie pomyśle w październiku 😊
Kochane, bardzo współczuję.. tulę mocno 😘

Do góry