reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja jutro jednak ide z siwizna :D nie wiem o ktorej maz wroci bo pojechal ratowac klientke w opałach [emoji23] a mi sie nie chce czekac na niego [emoji23] maznę zaraz pazury i do spania [emoji23]

Ja juz od godziny w piżamie po prysznicu.. dobrze ze luby w tym Legionowie bo chyba by umarł ze śmiechu... ale to wszystko wina jego i jego kota bo dostala znowu rójki i pół nocy morde darła az w końcu nie wytrzymalam i ją w pokoju zamknęłam ale spałam przez nią chyba przez 2-3h... myślalam, że oszaleje..
Ja jutro jednak ide z siwizna :D nie wiem o ktorej maz wroci bo pojechal ratowac klientke w opałach [emoji23] a mi sie nie chce czekac na niego [emoji23] maznę zaraz pazury i do spania [emoji23]

Hej, byłam dzisiaj u ginekologa . 6 tydzień wyszedł i zgłaszałam pani ginekolog ze mam prace fizyczna i ze przy dźwiganiu boli mnie podbrzusze . Powiedziała zebym nie dźwigała , to ja mówię ze w mojej pracy jest nieuniknione to i ze pracodawca nie znajdzie mi lżejszego stanowiska bo nie ma , no to Pani ginekolog „ to nie jest mój interes „. NFZ
A i jeszcze zapomniałam , kazała pracować a potwierdzenia ciąży nie dała .

No mi maz wlosy maluje ale sie chyba nie doczekam [emoji23] mloda wykapalam i dalam kompa zeby sobie obejrzala bajke. Ja to zaraz sie zrobie na pizamowo-dresowe nie-bostwo chyba ze przyjdzie mi jeszcze z psem gonic na spacer jak nie wroci szybko
Ja juz od godziny w piżamie po prysznicu.. dobrze ze luby w tym Legionowie bo chyba by umarł ze śmiechu... ale to wszystko wina jego i jego kota bo dostala znowu rójki i pół nocy morde darła az w końcu nie wytrzymalam i ją w pokoju zamknęłam ale spałam przez nią chyba przez 2-3h... myślalam, że oszaleje..

reklama
Co za narod... mnie wszyscy wyganiaja na zwolnienie ze zwolnienia [emoji23] mamy całą wirusologie w pracy a szczegornie u mnie w dziale ktory nie ma wiele wspolnego z oddzialami. Ale sanitariusze na sobie przynosza wrzucajac papiery....
A i jeszcze zapomniałam , kazała pracować a potwierdzenia ciąży nie dała .

Do góry