Rudaa94
Fanka BB :)
@MamaTolka dzieki za pomoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro jednak ide z siwizna nie wiem o ktorej maz wroci bo pojechal ratowac klientke w opałach [emoji23] a mi sie nie chce czekac na niego [emoji23] maznę zaraz pazury i do spania [emoji23]
A jest szansa zebym tez pojawila sie w tejntabeli czy to juz zakonczony temat?
A i jeszcze zapomniałam , kazała pracować a potwierdzenia ciąży nie dała .Hej, byłam dzisiaj u ginekologa . 6 tydzień wyszedł i zgłaszałam pani ginekolog ze mam prace fizyczna i ze przy dźwiganiu boli mnie podbrzusze . Powiedziała zebym nie dźwigała , to ja mówię ze w mojej pracy jest nieuniknione to i ze pracodawca nie znajdzie mi lżejszego stanowiska bo nie ma , no to Pani ginekolog „ to nie jest mój interes „. NFZ
Ja juz od godziny w piżamie po prysznicu.. dobrze ze luby w tym Legionowie bo chyba by umarł ze śmiechu... ale to wszystko wina jego i jego kota bo dostala znowu rójki i pół nocy morde darła az w końcu nie wytrzymalam i ją w pokoju zamknęłam ale spałam przez nią chyba przez 2-3h... myślalam, że oszaleje..
OM 12.01. TP z om 19.10.2020Jasne, że jest.. prosze podaj mi dane.. przepraszam pewnie pisałaś ale no cóż chyba nie ogarnęłam
A i jeszcze zapomniałam , kazała pracować a potwierdzenia ciąży nie dała .