reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Hej super jaszczurka
Zobacz załącznik 1083500
Hej dziewczyny ja już po wizycie serduszko dalej stuka. Trochę jaszczurka mi nadrobiła z tygodniami z om 7t3d a usg 7t5d wiec nawet się zagalopowała [emoji23]wszystko jest ok dostałam badania na krew.
Następna wizyta 20.03

Co do objawów nic mi nie jest nadal, zreszta jak w pierwszej ciąży.

reklama
Super Kochana! A na pierwszej wizycie jak Cię wyliczył tygodnie? Zgadzaly Ci się?
Zobacz załącznik 1083500
Hej dziewczyny ja już po wizycie serduszko dalej stuka. Trochę jaszczurka mi nadrobiła z tygodniami z om 7t3d a usg 7t5d wiec nawet się zagalopowała [emoji23]wszystko jest ok dostałam badania na krew.
Następna wizyta 20.03

Co do objawów nic mi nie jest nadal, zreszta jak w pierwszej ciąży.

Dziewczyny jakie macie objawy i w którym tygodniu jesteście ?
Martwię się bo jestem po 2 poronieniach.

W obecnej ciąży prawie nie mam objawów. Delikatnie wrażliwsze piersi i to wszystko. Nie mam więcej objawów

ja dziś 7+4 i jedyne objawy to od 3 dni mnie muli, dzis już lepiej oby minęło.. nic mnie nie ciągnie, nie boli... tylko to osłabienie doszło..

reklama
Do góry