reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

U mnie to trochę skomplikowane bo krwawie, wczoraj na IP na.usgJa nic nie bylo widac, w sumie mam w opisie ze nawet macica nie jest powiekszona..nie wiem co myslec, ale zrobiłam bete i wyszla 103, dostalam info ze cokolwiek widac przy becie ok 1000....wiec pozostaje mi czekac, jutro sprawdzam znowu bete i sie okaze czy przyrasta, jesli tak, to za tydzien mam sie zgosic do lekarza..
Trzymam kciuki 😘❤️

reklama
Wiem wiem ale wiecie ja jak typowa kobieta
Tez szlam z myślą do lekarza ze 7 tydz, a tu mówi ze dużo młodsza
Muszę wziasc na luz. Czekac na następna wizytę

To wychodzi na to ze tylko ja w tym gronie taka opanowana ??? :o ani nie czytam , ani nie szukam, unikam wątków smutnych i wgl :o a ja taki nerwus zazwyczaj [emoji23]
Wiem wiem ale wiecie ja jak typowa kobieta
Tez szlam z myślą do lekarza ze 7 tydz, a tu mówi ze dużo młodsza
Muszę wziasc na luz. Czekac na następna wizytę

Bo biorę witaminy zmetylowane teraz oddzielnie, przy mutacjach MTHFR to bardzo ważne i nie chce teraz zmieniać na witaminy syntetyczne, żeby nie namieszać.. jeśli u Ciebie panel trombofilii jest ok, to można brać takie jak najbardziej ;) Ja mam euthyrox 112 i endo kazała brać jod obowiązkowo
Oo a skad taka wysoka dawka? Tez nie masz tarczycy? Czy raczej problemy z nia?

Widzialyscie co nam szykują fajnego:-)
U mnie się Dada średnio sprawdzała przy Zosi i raczej preferowalysmy Pampersa ale gratis to zawsze gratis😁

Ja całe życie pisze czarne scenariusze , ale okazuje się później ok. Hi
Podchodzę sceptycznie chociaż w głębi duszy czuje,że jest dobrze. Bo czuje się ok.
Tak samo jak czułam,że jest coś nie tak.

reklama
ja narazie tez na luzie ale nie robilam bety nie mialam jeszcze usg wiec nie mam do czego się czepiać...
a powiedzcie czy betę robi się na czczo czy obojetnie kiedy i o której... chyba pójdę zrobię bo może to moja ostatnia ciąża to chociaz zobaczę ta betę [emoji4]
Ruda ja tez [emoji16] Luz bluz, staram sie myslec pozytywnie, jak mam chwilkę zwątpienia mysle sobie-co ma byc to będzie.

Do góry