reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dobrnęłam do końca, w końcu😅u mnie dziś ciężki dzień w pracy, na szczęście już w domu. Koleżanka złożyła dziś wypowiedzenie, jak szefowa dowie się jeszcze o mojej ciąży to wpadnie w szał 🙉z objawów u mnie też nic, a nic- a nawet mam jakoś więcej siły 😅
Moj tez nie bedzie zadowolony. W czwartek wyjeżdżam na tydz i okazuje sie ze zaklad bedzie stal- widocznie niezastapiona jestem 😂 a jak wroce to mu powiem... Moj szef to moj brat-wiec powinien mi pogratulowac 🤔

No wlasnie nie. Ale wolałabym zeby pojawily sie jak już musza dopiero jak powiem moim dziewczymom w pracy o ciazy
To tego Ci życzę 😉 ale pamiętaj,że mdłości i wymioty mogą się nie pojawić w ogóle. Dużo kobiet przechodzi ciążę bezobjawowo i mam nadzieję,że w moim przypadku tak właśnie będzie, ponieważ czuje się bardzo dobrze ,więc po co to psuć?😉

Ja to w pracy pilnuje rzeby się nie wygadać ale chwilami tak źle się czuje w głowie się kręci jak na karuzeli i mdli napadowo,dzisiaj w pół dnia chciałam rzucić wszystko i iść wpindu do domu!

Nie dziwie sie. Do tego cisnienie daje popalic i pogoda.... dzis mielismy od slonca po snieg ... wszystkie kosci i stawy dzis czulam...
Ja to w pracy pilnuje rzeby się nie wygadać ale chwilami tak źle się czuje w głowie się kręci jak na karuzeli i mdli napadowo,dzisiaj w pół dnia chciałam rzucić wszystko i iść wpindu do domu!

reklama
No właśnie dziś taki okropny dzień pogoda nie do wytrzymania i dzieci umnie w przedszkolu źle się czuły i kociokwiku dostawały jakąś makabra

Do góry