reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ale masz tez nas :) praktycznie 24/7 ktos tu zawsze jest i wesprze chociaz dobrym slowem :)
Niestety moi rodzice nie Żyją juz sporo lat, rodzeństwa nie posiadam, najlepsza przyjaciółka po rozwodzie okazala się przyjaciółką ale mojego bylego męża, a kuzynki mieszkaja 30 km stad więc nie ma też jak codziennie sie widzieć. Dlatego tez chce pracować jak najdluzej aby nie świrować w domu sama. Wiecie nie użalając sie nad sobie ale mając 32 lata na karku to zycie mnie nie oszczedzalo i czekam na te lata gdzie w koncu będą sie dziać same te dobre rzeczy. Oczywiście nie liczac mojego syna bo jest najlepszy na świecie nawet ze swoimi humorkami i nastawieniem anty jakie ma często.

Wiem, ze mogę na was liczyc że wesprzecie albo zjebiecie jak bedzie trzeba [emoji23] ciesze się że trafilam na to forum...
Tak zmieniajac temat widzialam, ze wrześniówki będą zamykac swoje forum
Ale masz tez nas :) praktycznie 24/7 ktos tu zawsze jest i wesprze chociaz dobrym slowem :)

Heeej 🥴 co za okropny dzień... Córka caly czas dziś wymiotuję ☹️ dostała też temperatury więc jest kurde super... Mam nadzieję, że to żadna wirusowka bo padne tu trupem i nie wstanę. Cały dzień biegam między praca a sprzątaniem wymiocin. Sorry za obrazowość ale kurde muszę to gdzieś wywalić bo głowa mi eksploduje! Martwię się, że się zarazę i martwię się o córkę bo co wypije to zwraca. Podaje łyżeczka elektrolity powoli i po troszeczku i jak narazie lepiej. I oczywiście dziś w piątek musiało się to zdarzyć oczywiście bym jutro nie mogła z nią iść do lekarza 🤦🏻‍♀️. Choć i tak strach iść tam bo panuje u nas grypa. A bardzo bardzo bym nie chciała złapać teraz grypy jeszcze..

No jak bedzie sie nalezalo to i zjeba bedzie :) a pamietaj ze Rude wredne i jak zjebie to konkretnie :)
Wiem, ze mogę na was liczyc że wesprzecie albo zjebiecie jak bedzie trzeba [emoji23] ciesze się że trafilam na to forum...
Tak zmieniajac temat widzialam, ze wrześniówki będą zamykac swoje forum

Najwazniejsze zeby sie nie odwodnila. Nie wiem co Ci doradzic bo moja mloda rzadko miewa takie sytuacje. Ja swojej na drugi dzien kaszke z bobovity na wodzie robilam na gesto jak cos-smakuje jak karton ale nie cofalo sie
Heeej [emoji3061] co za okropny dzień... Córka caly czas dziś wymiotuję [emoji3525] dostała też temperatury więc jest kurde super... Mam nadzieję, że to żadna wirusowka bo padne tu trupem i nie wstanę. Cały dzień biegam między praca a sprzątaniem wymiocin. Sorry za obrazowość ale kurde muszę to gdzieś wywalić bo głowa mi eksploduje! Martwię się, że się zarazę i martwię się o córkę bo co wypije to zwraca. Podaje łyżeczka elektrolity powoli i po troszeczku i jak narazie lepiej. I oczywiście dziś w piątek musiało się to zdarzyć oczywiście bym jutro nie mogła z nią iść do lekarza [emoji2358]. Choć i tak strach iść tam bo panuje u nas grypa. A bardzo bardzo bym nie chciała złapać teraz grypy jeszcze..

O to fajnie ja nad wózkiem to się strasznie długo zastanawiałam
To masz duży dylemat z głowy.
Ja zostawię mój stary cały czas jest uzywane no i mam nadzieję że córka starsza będzie już taka mocno chodliwa jak na razie to u niej ze spacerami strasznie ciężko lata wszędzie
Jak z hulajnoga to jedzie i się nie zatrzyma
Jak mówię stop
No i sobie nie wyobrażam że zostawiam wózek a gonię za tym trolem małym

Najlepiej mi by było z bliźniaczym[emoji848]
Ja kupię dostawkę stojącą chyba

reklama
Heeej 🥴 co za okropny dzień... Córka caly czas dziś wymiotuję ☹ dostała też temperatury więc jest kurde super... Mam nadzieję, że to żadna wirusowka bo padne tu trupem i nie wstanę. Cały dzień biegam między praca a sprzątaniem wymiocin. Sorry za obrazowość ale kurde muszę to gdzieś wywalić bo głowa mi eksploduje! Martwię się, że się zarazę i martwię się o córkę bo co wypije to zwraca. Podaje łyżeczka elektrolity powoli i po troszeczku i jak narazie lepiej. I oczywiście dziś w piątek musiało się to zdarzyć oczywiście bym jutro nie mogła z nią iść do lekarza 🤦🏻‍♀️. Choć i tak strach iść tam bo panuje u nas grypa. A bardzo bardzo bym nie chciała złapać teraz grypy jeszcze..
U nas bardzo sprawdzała się odgazowana i podgrzana coca cola. Ponoć pomaga na jelitówkę, a i była jedynym napojem, który moja Zosia chciała pić, gdy była chora..

Do góry