Verona26
Fanka BB :)
A mocno krwawisz? Masz skrzepy?
Na razie bez zmian. Zanudzam się w łóżku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie bez zmian. Zanudzam się w łóżku
To podobnie jak mnie.
Dokładnie, po co tak szybko zamykać wątek?Ja bym jeszcze zaczekała z zamknięciem wątku dopiero połowa miesiąca wie o ciąży, jeszcze dużo dziewczyn dołączy
@Matka.Wariatka a ja się boje właśnie że mi nie dadzą skierowania na cesarkę właśnie bo pierwsza cesarka była nie planowana i był brak postępu porodu i nagła decyzja i teraz wolałabym cesarkę po prostu wybieram poród bez bolu, a cesarka taka właśnie dla mnie była.
Tyle że mam obawy że mi nie dadzą skoro pierwsza była wynikiem porodu a nie ciąży bo ciąża to była książkowa.
Dokładnie, po co tak szybko zamykać wątek? [emoji849]
I cesarka niby bez bólu ale później... [emoji849] Doszłam do siebie bardzo szybko jednak jej skutki odczuwam do dziś... Zrosty, ból kręgosłupa po znieczuleniu. Po cc też nie udało mi się karmić piersią [emoji3525] wolę próbować naturalnie, może ze znieczuleniem - czasami już podają po cesarce jak się rodzi naturalnie. Ale to zobaczymy wszystko "w praniu". U mnie cc z powodu Cholestazy. Brr aż mnie ciarki przeszły jak sobie przypomniałam te okropne swędzenie całego ciala [emoji15]. Mam nadzieję, że nie powróci w tej ciąży już [emoji846]
Mój 250 więc chyba jednkanodpuszczam to bo zbancze... do tego wszystkie badania prywatnie. Będzie dramat!
Wątek pewnie pod koniec miesiaca bedzie zamykany jak juz dojdziemy do terminu 31.10![]()
Ja sie zastanawiam czy nie odlozyc ze zwrotu podatku i odszkodowan za to kolano.
Jak nie jest to jakieś mega i cały czas to myślę że ok. U mnie z dnia na dzień coraz mniej i rzadziej.Kurde ciekawe czemu tak jest, ja na początku myślałam że to jakaś nieprawidłowośc... [emoji85][emoji87]
A mi to spoko opcja... Ja Ci powiem że jak sobie przekalkulowalam to będzie gruba kasa za to, a mogłabym mieć tyle rzeczy dla dzidziusia za to... tym bardziej że jeszcze kończy mieszkanie... [emoji58][emoji52]
Z każdym dniem coraz mniejWitam sie ze wszystkimi
Czekam na drugie dzieciątko, obecnie 4+4, ale juz wariuje i czekam na wizyte. Czy Wy tez macie takie okresowe bole brzucha? Martwią mnie bardzo ☹