reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Nie mam pewności, bo nie monitorowałam i testów też teraz nie robiłam, jednak ja od lat zwyczajnie czuje owulacje, nawet to z którego jajnika idzie. Próbowaliśmy celować przed, ale zbliżeń w całym okresie płodnym było tak mało, że jestem w szoku, że w końcu nam się udało. Tak serio to z drugiego synka też się ucieszę, ale wiadomo jak już jeden w domu jest to chciałoby się..
Podobno dziewczynkę to przed owulacją..[emoji6] Wiesz dokładnie, kiedy miałaś? Ja tak nawet próbowałam celować na 2-3dni przed ale mi się owulacja przyspieszyła w tym cyklu i wyszło mi chyba dzień przed, tak więc 50/50% [emoji5]

reklama
Mam tak samo ☺ też mam synka w domu i marzy mi się teraz córka, ale z drugiego synka też się ucieszę 💙 ale przede wszystkim cieszę się póki co z dwóch kreseczek na teście i żeby na usg w ogóle się potwierdziła ciąża a co ja tu o płci już gdybam 😂

Ja też nie mam idealnej teściowej, ale na drugiego wnuka na pewno się ucieszy, pierwszy wnuczek to całe jej życie.. Ja z kolei mam z nią taki problem, że ona rywalizuje ze mną o synka, chce żeby jemu bardziej podobało się u nich niż we własnym w domu, poucza mnie na każdym kroku, czuję się jakbym miała 18 a nie 30 lat.. A rękawiczek mu nie założyłas?! (na dworze 9 st) babunia ci da o zobacz jakie ładne ci kupilam z samochodzikiem.. [emoji57] Kiedyś nawet powiedziała że by chciała żeby to jej syn był...
No to moja to połączenie obu [emoji14] też moją córeczkę ubóstwia i chciałaby znów być młoda i żeby to była jej córeczka. A o swojego synka też ze mną rywalizuje. Całe szczęście, że mąż już teraz trzyma moją stronę

reklama
Do góry