reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Dzień dobry.
Ja już oczy otwieram mimo , że wolne dzisiaj. W pierwszej prawidłowej ciąży miałam to samo. W ogóle przez większą chęć do kawy zorientowałam się,że mogłabym być w ciąży bo dosłownie fusy mogłabym jeść😃😃, przy synu było to samo.
7.01 miałam okres krótkie cykle mam bo 25/6 i jakoś odpuściłam styczeń bo mój D w delegacji , syn daje w kość , ja wzięłam się za dietę (pochwalę się -5kg) i idąc do pracy koło Rossmann coś mnie tak wzięło i kupiłam test,bum 2 kreski,A to było przed @ to po moich wcześniejszych problemach od razu beta i progesteron,wyniki dobre,zwłaszcza pro bo ponad 36❗
Lekarza mam w piątek.

reklama
Ja mam wolne jeszcze do jutra. Ale od środy jestem sama bo szefowa urlop ma.
Jestem fryzjerką. Ciekawe jak będę ogarniać pracę , ech.
Jak już teraz jestem leniwa, brak koncepcji i nic mi się nie chce[emoji1787][emoji1787]

Należności jakoś sobie poradzisz potem zmęczenie mija. Ja jestem kosmetyczką (co prawda teraz pracuje dodatkowo w przedszkolu przy dzieciach)poprzedniej ciąży zakończyłam pracę dzień przed porodem hihi
Ja mam wolne jeszcze do jutra. Ale od środy jestem sama bo szefowa urlop ma.
Jestem fryzjerką. Ciekawe jak będę ogarniać pracę , ech.
Jak już teraz jestem leniwa, brak koncepcji i nic mi się nie chce[emoji1787][emoji1787]

Ja w 1 w domu siedziałam, czułam się super,Ale też dużo młodsza byłam.
Zobaczymy co będzie. Staram się myśleć pozytywnie Ale po moich przejściach dużo obaw jest.

No właśnie ja też miałam wtedy 27 lat a teraz 37 to ogromna różnica ale myślę że będzie spoko
Ja Natka mojego urodziłam dokładnie w swoje 24 urodziny , teraz po 32 więc wiek robi swoje.
Może wtedy też czułabym zmęczenie gdybym miała tyle obowiązków co teraz. Wtedy ani dziecka , ani ferii zimowych, pracy [emoji1787][emoji1787] całkiem inaczej[emoji5]
No nic. Jeśli tym razem się udało to wytrzymam wszystko. Hi

reklama
Ja Natka mojego urodziłam dokładnie w swoje 24 urodziny , teraz po 32 więc wiek robi swoje.
Może wtedy też czułabym zmęczenie gdybym miała tyle obowiązków co teraz. Wtedy ani dziecka , ani ferii zimowych, pracy [emoji1787][emoji1787] całkiem inaczej[emoji5]
No nic. Jeśli tym razem się udało to wytrzymam wszystko. Hi
Czas pokaże wszystko będzie dobrze bo musi być!

Do góry