Artemida90
Fanka BB :)
Dziewczyny wróciłam od rodziców i tak mnie muli, niedobrze mi się zrobiło. W sumie wymiotować nie chce ale tak nijako się czuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wróciłam od rodziców i tak mnie muli, niedobrze mi się zrobiło. W sumie wymiotować nie chce ale tak nijako się czuje [emoji1785][emoji1785]
Ja tak miałam, ale na szczęście już mi pezeszlo [emoji4] Niekoniecznie było to miłe uczucie...
Dokładnie nie wiem czy leżeć czy siedzieć, pojadlam trochę u mamy i chyba mocno mnie wzdęło i jakieś rewolucje w brzuchu razem z Mdłościami i nadprodukcja sliny.... masakra
Ja też czasami tak mam Ale nie wiem od czego to zależy, bo jeden dzień nie mdli WGL czuje się super, że mogłabym góry przenosić A na drugi dzień kręci się w głowie i muli niesamowicie [emoji2368][emoji2368] Nie wiem o co kaman [emoji2356][emoji2368]
Słyszałam ze to normalne, ze jeden dzien taki a jeden taki. Ja to normalnie wyniosłam się teraz do innego pokoju bo jestem tykająca bomba. Mam nadzieje ze jutro będzie lepiej i dnia nie przywitam z muszla
To ja się czuję ekstra, piersi tylko pobolewaja delikatnie, kiedy są uwięzione, ale to swiezutka sprawa.. Jedyny objaw, to głód i częste sikanie Ale dopiero mam dziś 4+3, więc korzystam z tego
Może ciążaJa też czasami tak mam Ale nie wiem od czego to zależy, bo jeden dzień nie mdli WGL czuje się super, że mogłabym góry przenosić A na drugi dzień kręci się w głowie i muli niesamowicie [emoji2368][emoji2368] Nie wiem o co kaman [emoji2356][emoji2368]