reklama
U mnie tak samo jak kamieńU mnie nie było takich twardnień w ogóle od początku ciążyChyba kwestia organizmu po prostu
![]()

Zosix
Zaangażowana w BB
Super bo moja położna spojrzała tylko na mnie i mówi może to dziecko ? Hehe także dobrze ze jesteścieU mnie tak samo jak kamieńpytałam lekarza powiedział ze to objaw zdrowej ciąży i nie ma się czym denerwować
![]()
Zosix
Zaangażowana w BB
Dziś w nocy mialam okropne bóle miesiączkowe i to nie były skurcze tylko ciągły bol i to dość mocny . Przeszło na tyle ze moglam zasnąć i od rana to samo .
Czy któraś z was tez ma takie bóle i wie może co to oznacza . Położna mam dopiero na 15:40 a nie wiem czy siać panikę już teraz
Czy któraś z was tez ma takie bóle i wie może co to oznacza . Położna mam dopiero na 15:40 a nie wiem czy siać panikę już teraz
Zosix
Zaangażowana w BB
Ja się nie boje samego porodu tylko nie wiem czego się spodziewać kiedy zacznę rodzic i to mnie przeraża . Tym bardziej ze na codzień jestem sama w domu a mąż pracuje w innym miescie i przy dobrych wiatrach 30 minut jedzie do domuJeszcze w dwupaku, ale mega zmęczonazaczynam się denerwować porodem coraz bardziej, ze spać nie mogę naprawdę się boje
wy tez tak macie ?
![]()
Agnieszka 30
Fanka BB :)
Ja tak mam od wczoraj rana to samo tylko mi promieniowało na krzyż a wczoraj wieczorem miałam już dosyć bolesne skurcze co pół godziny a po 4 godzinach przeszło ale brzuch w dole boli dzisiaj idę do położnej na 13 zobaczymy co i jak popytam jej...a termin mam na jutro heheDziś w nocy mialam okropne bóle miesiączkowe i to nie były skurcze tylko ciągły bol i to dość mocny . Przeszło na tyle ze moglam zasnąć i od rana to samo .
Czy któraś z was tez ma takie bóle i wie może co to oznacza . Położna mam dopiero na 15:40 a nie wiem czy siać panikę już teraz![]()

Zosix
Zaangażowana w BB
Czekam do

To czekam do 13 co Twoja położna powie i zapytam później mojej . Maskara jakaś ze kobieta musi tak cierpiećJa tak mam od wczoraj rana to samo tylko mi promieniowało na krzyż a wczoraj wieczorem miałam już dosyć bolesne skurcze co pół godziny a po 4 godzinach przeszło ale brzuch w dole boli dzisiaj idę do położnej na 13 zobaczymy co i jak popytam jej...a termin mam na jutro hehe![]()

Zosix
Zaangażowana w BB
A tak wgl to życzę powodzeniaJa tak mam od wczoraj rana to samo tylko mi promieniowało na krzyż a wczoraj wieczorem miałam już dosyć bolesne skurcze co pół godziny a po 4 godzinach przeszło ale brzuch w dole boli dzisiaj idę do położnej na 13 zobaczymy co i jak popytam jej...a termin mam na jutro hehe![]()
reklama
Agnieszka 30
Fanka BB :)
Dam znać co mi powiedziałaA tak wgl to życzę powodzenia![]()