reklama
U mnie tak samo jak kamień pytałam lekarza powiedział ze to objaw zdrowej ciąży i nie ma się czym denerwowaćU mnie nie było takich twardnień w ogóle od początku ciąży Chyba kwestia organizmu po prostu
Zosix
Zaangażowana w BB
Super bo moja położna spojrzała tylko na mnie i mówi może to dziecko ? Hehe także dobrze ze jesteścieU mnie tak samo jak kamień pytałam lekarza powiedział ze to objaw zdrowej ciąży i nie ma się czym denerwować
Zosix
Zaangażowana w BB
Dziś w nocy mialam okropne bóle miesiączkowe i to nie były skurcze tylko ciągły bol i to dość mocny . Przeszło na tyle ze moglam zasnąć i od rana to samo .
Czy któraś z was tez ma takie bóle i wie może co to oznacza . Położna mam dopiero na 15:40 a nie wiem czy siać panikę już teraz
Czy któraś z was tez ma takie bóle i wie może co to oznacza . Położna mam dopiero na 15:40 a nie wiem czy siać panikę już teraz
Zosix
Zaangażowana w BB
Ja się nie boje samego porodu tylko nie wiem czego się spodziewać kiedy zacznę rodzic i to mnie przeraża . Tym bardziej ze na codzień jestem sama w domu a mąż pracuje w innym miescie i przy dobrych wiatrach 30 minut jedzie do domuJeszcze w dwupaku, ale mega zmęczona zaczynam się denerwować porodem coraz bardziej, ze spać nie mogę naprawdę się boje wy tez tak macie ?
Agnieszka 30
Fanka BB :)
Ja tak mam od wczoraj rana to samo tylko mi promieniowało na krzyż a wczoraj wieczorem miałam już dosyć bolesne skurcze co pół godziny a po 4 godzinach przeszło ale brzuch w dole boli dzisiaj idę do położnej na 13 zobaczymy co i jak popytam jej...a termin mam na jutro heheDziś w nocy mialam okropne bóle miesiączkowe i to nie były skurcze tylko ciągły bol i to dość mocny . Przeszło na tyle ze moglam zasnąć i od rana to samo .
Zosix
Zaangażowana w BB
Czekam do
To czekam do 13 co Twoja położna powie i zapytam później mojej . Maskara jakaś ze kobieta musi tak cierpiećJa tak mam od wczoraj rana to samo tylko mi promieniowało na krzyż a wczoraj wieczorem miałam już dosyć bolesne skurcze co pół godziny a po 4 godzinach przeszło ale brzuch w dole boli dzisiaj idę do położnej na 13 zobaczymy co i jak popytam jej...a termin mam na jutro hehe
Zosix
Zaangażowana w BB
A tak wgl to życzę powodzeniaJa tak mam od wczoraj rana to samo tylko mi promieniowało na krzyż a wczoraj wieczorem miałam już dosyć bolesne skurcze co pół godziny a po 4 godzinach przeszło ale brzuch w dole boli dzisiaj idę do położnej na 13 zobaczymy co i jak popytam jej...a termin mam na jutro hehe
reklama
Agnieszka 30
Fanka BB :)
Dam znać co mi powiedziała Nie dziękuję hehe ale coś czuję że jeszcze trochę poczekam na maluszka bo chyba że dzisiaj znowu będą takie skurcze to możliwe że już coś się szykuje może na weekend już zechce wyjśćA tak wgl to życzę powodzenia