reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
A ja wam zazdroszcze bo u nas zar z nieba i sie wysiedziec na tyłku nie da
Ja jestem z lubelskiego i u nas tez było mega gorąco ale ja mieszkam na wsi mamy podwórko duzo drzew to i chlodniej i cienia więcej 🙂 a dzisiaj od południa burzowo i powietrze od razu takie świeże się zrobiło 🙂

Dziewczyny, nie wiem czy macie w okolicy C&A ale są bardzo duże wyprzedaże na dziale dziecięcym. A malutkie ciuszki, spioszki, bodziski, kaftaniki itp dla noworodków można kupić po uwaga, zawrotne 4.90. Ja dziś byłam zupełnie przez przypadek i kupilam dwa kaftaniki, takie z mieciutkiego weluru wlasnie w dwupaku za 4.90;)

P.s u nas rano padało A teraz na słońcu smaży ;) ale na górze w pokojach mam już prawie 27st.. znów będzie grubo latem;) dosłownie i w przenośni;) Zobacz załącznik 1130547
Ładniutkie i za te pieniądze to szkoda nie wziąść 🙂

Dziewczyny mam pytanie dotyczące pielęgnacji czy macie jakieś rytuały które sprawdziły wam się z poprzednich ciąży jeśli chodzi o brzuszki i biust?

Jak tam dziwczyny Wam minął weekend? U nas byla cudowna pogoda cieplutko caly czas słońce i mąż mial wolne również w sobote (co rzadko się zdarza) wiec korzystalismy🙂 w sobote chyba za duzo porobilam bo pranie posprzątać domek obiad z synkiem na dwór i ogród troche zarósl wiec wzięliśmy sie z mężem za ogarnianie tego i jak wieczorem się położyłam to tak mnie wszystko bolało... ale w niedzielę rano juz bylo dobrze🙂 po obiedzie pojechaliśmy nad jeziorko, ja leżałam w cieniu a chlipaki się bawili🙂 tak mi szybko minął ten weekend i znowu poniedzialek 🙂

O matko musiało być super! U nas pada.. i pogoda bardziej na ból głowy. No ale o tej porze roku ziemia łódzka już tak ma.

I teraz borykam się z problemem - że mam tak okropną ochotę na lody.., żelki, jakiś syf ale nic nie mogę jeść bo mam ścisłą dietę cukrzycową.. i żeby się pocieszyć oglądam zdjęcia słodyczy w internecie :D

Dziewczyny mam pytanie dotyczące pielęgnacji czy macie jakieś rytuały które sprawdziły wam się z poprzednich ciąży jeśli chodzi o brzuszki i biust?
Ja smarowałam brzuch zwykłą oliwką ale nie robiłam tego jakoś super regularnie... ostatecznie na szczęście nie mialam ani jedego rozstępu na ciele🙂 także nie pomogę 😉

reklama
O matko musiało być super! U nas pada.. i pogoda bardziej na ból głowy. No ale o tej porze roku ziemia łódzka już tak ma.

I teraz borykam się z problemem - że mam tak okropną ochotę na lody.., żelki, jakiś syf ale nic nie mogę jeść bo mam ścisłą dietę cukrzycową.. i żeby się pocieszyć oglądam zdjęcia słodyczy w internecie :D
O kurcze współczuje... mi ciężko by bylo wytrzymać bez slodyczy także podziwiam🙂

Do góry