Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tylko dostanę zielone światło od Gin, to wsiadam w samolot i na kilka Msc przylece do domu w Polsce.Mo w sumie to prawda, aż takich upałów bym chyba nie zniosła... A ja Ty tam to zniesiesz latem, w ciąży Kochana?
Dobrze że miałam w domu jeszcze elektroniczny clearblue, bo wczoraj bym chyba spokojnie nie zasnęła po tym 1 teście [emoji28]aczkolwiek i tak z tych emocji oboje nie mogliśmy zasnąć- myślałam ze ten cykl naprawde jest skazany na straty i ciągle czekałam na @
Gratulacje ! ❤ zapraszamy do nas !I ja dziś na teście ujrzałam dwie krechy.Jestem, póki co, w szoku.
Ja mam to samo, aż się zastanawiam czy wszystko ok?!Nie, mnie bolą coraz mniej. A zaczęło się ze bolały bardzo mocno. Teraz sporadycznie. Zero dyskomfortu są tylko pełne i maja małe fioletowe żyłki
I ja dziś na teście ujrzałam dwie krechy.[emoji846]Jestem, póki co, w szoku.
I ja dziś na teście ujrzałam dwie krechy.[emoji846]Jestem, póki co, w szoku.
Dobrze że miałam w domu jeszcze elektroniczny clearblue, bo wczoraj bym chyba spokojnie nie zasnęła po tym 1 teście [emoji28]aczkolwiek i tak z tych emocji oboje nie mogliśmy zasnąć- myślałam ze ten cykl naprawde jest skazany na straty i ciągle czekałam na @
Ja mam to samo, aż się zastanawiam czy wszystko ok?! [emoji6]
Mysle, że i tak będziesz lukać czy są wyniki [emoji28] ale spokojnie mysle,że każda z nas tak robiła.. daj znać. Trzymamy kciuki
Napewno mam nadzieję że chociaż czas szybciej zleci, bo muszę przygotować jedzonko na dzisiejsze spotkanie- więc zajęcie mam
Ciekawe od czego to zależne bo ja na początku nie czułam nic potem coś bolało a teraz czuje tylko jak się rozbioreJa mam to samo, aż się zastanawiam czy wszystko ok?!