reklama
Karolina*87
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim [emoji854]
Dopiero się obudziłam, wiecie co cycki mnie bolą dopiero jak śćiągne spadochron wtedy czuje jak mnie mega bolą.
Jeszcze parę dni i wizyta nie mogę się doczekać.
Dzis jedziemy w odwiedziny do rodzinki panowie wieczorkiem będę chilować [emoji16]
Dopiero się obudziłam, wiecie co cycki mnie bolą dopiero jak śćiągne spadochron wtedy czuje jak mnie mega bolą.
Dzis jedziemy w odwiedziny do rodzinki panowie wieczorkiem będę chilować [emoji16]
Rudaa94
Oj ja podejrzewam ze u mojego to chill nie bedzie przyjaciel przyjezdza, i jeszcze to ze ja mam zakaz alkoholu przez minimum 9 miesiecy bo mnie "zainfekowal" cos czuje ze bede dzis zwłoki targac
Dzień dobry wszystkim [emoji854]
Annsze93
Zaangażowana w BB
To pierwsza beta po wczorajszym teście niespodziance, oboje z mężem narazie nie dowierzamy i potrzebujemy tego na papierze dobrze że dziś mamy gości, nie będe zaglądać co 5 min czy wynik jestTrzymamy kciuki tez bym dzis poszla ale splukana do zera jestem musze czekac na wtorek
Artemida90
Ej laski wy też tak macie że cycki dnia na dzień bolą Was coraz bardziej? Porażka... Ja już nie mam siły iść nosić bez stanika.
Nie, mnie bolą coraz mniej. A zaczęło się ze bolały bardzo mocno. Teraz sporadycznie. Zero dyskomfortu są tylko pełne i maja małe fioletowe żyłki
Karolina*87
Ja targać nie będę najwyżej zostaniemy na noc [emoji16] niech chlopina się cieszy, że będzie tatą.
Oj ja podejrzewam ze u mojego to chill nie bedzie przyjaciel przyjezdza, i jeszcze to ze ja mam zakaz alkoholu przez minimum 9 miesiecy bo mnie "zainfekowal" cos czuje ze bede dzis zwłoki targac
Rudaa94
Jasne jasne
To pierwsza beta po wczorajszym teście niespodziance, oboje z mężem narazie nie dowierzamy i potrzebujemy tego na papierze [emoji28]dobrze że dziś mamy gości, nie będe zaglądać co 5 min czy wynik jest [emoji28]
Rudaa94
No akurat do nas przychodza wiec daleko targac nie bedzie trzeba na szczęście
Ja targać nie będę najwyżej zostaniemy na noc [emoji16] niech chlopina się cieszy, że będzie tatą.
Annsze93
Zaangażowana w BB
Dobrze że miałam w domu jeszcze elektroniczny clearblue, bo wczoraj bym chyba spokojnie nie zasnęła po tym 1 teście aczkolwiek i tak z tych emocji oboje nie mogliśmy zasnąć- myślałam ze ten cykl naprawde jest skazany na straty i ciągle czekałam na @
Załączniki
reklama
Karolina*87
Mysle, że i tak będziesz lukać czy są wyniki [emoji28] ale spokojnie mysle,że każda z nas tak robiła.. daj znać. Trzymamy kciuki
To pierwsza beta po wczorajszym teście niespodziance, oboje z mężem narazie nie dowierzamy i potrzebujemy tego na papierze [emoji28]dobrze że dziś mamy gości, nie będe zaglądać co 5 min czy wynik jest [emoji28]