reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Super psina zazdrosze kocham psy ale jestem w domu w mniejszości i są 2 koty.. moze jak juz urodze i bobo będzie wiekszy to cos przygarne..
Ojej ja to bardzo nie lubię psów
I boję się ich w sumie nie wiem co bardziej czy to że sie brzydzę ich czy boję.
I to są jedyne zwierzęta do których mam tak wrogie i negatywne nastawienie wszystkie inne gatunki uwielbiam włącznie z pająkami gryzoniami plazami itp

Ja to w sumie zawsze power mam ale dziś nie było co robić mąż sprzątał chałupę bo on z tych pedantycznych
Ja robiłam obiad a potem z córką na dziedziniec pod blok wyszłam żeby sobie porysowała kreda i to właściwie tyle

Matko,na tym wolnym nic innego nie robię tylko gotuje,piekę i zajadam,na wieczór mam brzuch co najmniej na 6 miesiąc 😂😂😂

reklama
Do góry