Kurcze no nie wiem jakie są zasady, ja czytałam, że to genetyczne i to jeszcze prywatne jest nagrywane... Zapytam się a jak mi nie dadzą to nagram telefonem... Przecież nawet męża być tam nie może bo zakaz osób towarzyszących to chociaż by sobie filmik zobaczył
Ja wiem, że bez tego można przezyc i w moim mlodym wieku bez czynnikow ryzyka tez moge sobie odpuscic to badanie teoretycznie, ale lekarz chcial zebym je zrobila, nastawilismy sie, ze bedzie w 3D/4D, ze zobacze moze buzie cokolwiek, albo uslysze, ze na 80% to dziewczynka lub chlopiec, i przede wszystkim uslysze ze jest zdrowe, a teraz nagle okazuje sie, ze zamiast skupic sie na zapewnieniu testow dla chorych na koronawirusa i odpowiednich warunkow w szpitalach to im sie za przeproszeniem nudzi i postanowili „zalecic” odebranie ciezarnym mozliwosci wykonania w pelni pierwszego z trzech podstawowych badan USG... Rewelacja. Oby tak dalej... Ciekawe co z polowkowym.
Ja to tam pal licho, ale jak ktoś jest w grupie ryzyka i nie bedzie mial mozliwosci wykonania pelnego badania ze wszystkimi parametrami to dla mnie jest to po prostu kpina.