reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Mi też właśnie nic się nie chce... Hybrydy niby robię sobie sama ale umalować mi się nie chce bo po co przecież i tak siedzę w domu.... Mam nadzieję że jak ten koronawirus się skończy hha może po świętach to będzie można bezpiecznie wychodzić to wtedy może się będzie bardziej chciało😄

reklama
Ja mialam wlosy sciac na sezon zimowo wiosenny bo mi sie strasznie kołtunia :/ i tylko w tym okresie.... nie zdazylam [emoji23] do hybryd nie mam weny przysiasc, bo musialabym przedluzyc, a mi sie po prostu nie chce :) moze drugi trymestr da troche wiatru w zagle [emoji23]
Przedłużanie??🤣🤣 aż takich ambicji nie mam hehe świeży kolor i to będzie dla mnie pełnią szczęścia 😉

Mi też właśnie nic się nie chce... Hybrydy niby robię sobie sama ale umalować mi się nie chce bo po co przecież i tak siedzę w domu.... Mam nadzieję że jak ten koronawirus się skończy hha może po świętach to będzie można bezpiecznie wychodzić to wtedy może się będzie bardziej chciało😄
Moja firma przesunela dziś pracę zdalną do maja,wiec wątpię, aby po świętach zakończyl się ten areszt.

Tyle co samemu sobie to sie nauczylam [emoji23]

Z tym ze juz chyba z pol roku nie robilam [emoji23]trzeba w koncu moze zrobic... jak ryjek nie wyglada to niech chociaz pazurki wygladaja [emoji23]
Przedłużanie??[emoji1787][emoji1787] aż takich ambicji nie mam hehe świeży kolor i to będzie dla mnie pełnią szczęścia [emoji6]

Ja na szczęście nawet włosów nie farbuje, chodzi o samą facjate [emoji2356] malować się nie mam ochoty, bo i tak nic innego nie robię tylko od rana bawię się pociągami z synkiem [emoji849] włosy jak zawsze żyją swoim życiem, no i wyskakuje mi coś na twarzy co jakiś czas, co bez ciąży się prawie nie zdarza [emoji849]
Ja jak dziś pierwszy raz od soboty wstałam tak naprawdę i wyszłam do ludzi (na badania z krwi), to sama siebie nie poznałam w makijażu i z wyprostowanymi włosami 😁 A jak na codziennie straszę jak prawdziwa czarownica, to mąż jest kochany, bo i tak mówi że ładnie wyglądam 😂😂😂

reklama
Też nie czuję się ze sobą estetycznie.
Włosy ciągle związane.
Zero makijażu, jakieś pryszcze się zdarzają.
Pocieszam się, że i tak nikt poza chłopcami mnie nie ogląda [emoji41] a psu i kotom to obojętne [emoji16]

O, dzisiaj mi strzeliła hybryda na jednym paznokciu. Zaczyna się.
Do końca pandemii będę straszyć jak M. Rozenek. Dobrze, że nie instaluję sztucznych rzęs a odrost sama sobie pokrywam [emoji854]

I żeby nie było. Lubię Rozenek a ona sama ostatnio drwiła na Insta z rozpadającego się jej wyglądu.
Widocznie w ciąży omija to co szkodliwe[emoji6] później nadrobi

Do góry