reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, boli Was czasem kręgosłup w części lędźwiowej?
Ja mam dzisiaj apogeum.
I jeszcze brzuch daje popalić przy jajnikach [emoji849]
Wieczór z głowy...
Mnie kręgosłup na szczęście nie,ale szczególnie wieczorem czuje takie ciągnięcia przy jajnikach,wogóle w całym brzuchu poniżej pępka takie dziwne uczucie ciągnięcia.

Ja dzis ból brzucha takie jakby ciągnięcie jakby cos się odklejało no i jelita mi dzis dały popalić i może dlatego brak miejsca..

Witajcie:😄 też zostanę mama w październiku 2020 mam termin na końcówkę bo na 26.10🙂 fajnie że na forum jest taki wątek 😘 jest to moje drugie dziecko chociaż i tak się stresuje bo w sumie trzecia ciaza (druga ciążę poronilam) ale lekarz twierdzi że wszystko jest dobrze serduszko bije wyniki bardzo dobre i mam się zacząć cieszyć😘 mam nadzieję że uda się szczęśliwie donosić😍 w domu mam już 3 i pół letniego synka
Hej, też jestem świeżynką tutaj :-) I też to moja 3 ciąża,a mam w domu synka, tylko nieco starszego, a druga ciążę poronilam. Trzeba wierzyć , że będzie dobrze :-*

Dziewczyny, boli Was czasem kręgosłup w części lędźwiowej?
Ja mam dzisiaj apogeum.
I jeszcze brzuch daje popalić przy jajnikach [emoji849]
Wieczór z głowy...
Mnie bardzo bolą lędzwie i jajniki z obu stron, w zeszłym tygodniu byłam u lekarza i naszczęście mnie uspokoił, że to normalne przy tyłozgięciu macicy.

reklama
Ja dzis ból brzucha takie jakby ciągnięcie jakby cos się odklejało no i jelita mi dzis dały popalić i może dlatego brak miejsca..
Przepraszam kochana za moją natarczywość, ale nie wiem czy odczytalas mój ostatni posto moderatorze, dostal trochę lajkow, więc może przemysl tę opcję. Byłabys super :)

Do góry