reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Hej witaj
Witam. Jestem pierwszy raz, zarówno na forum jak i w ciazy. Termin na początek października. Obaw coraz więcej, zwłaszcza przy sytuacji wokół. Jak dotąd walczę z bakteriami w moczu, jestem w trakcie drugiej 7-dniowej kuracji Uroseptem. W przyszłym tygodniu mam badania prenatalne, z racji wieku(skończone 35 lat). Martwię się ogólnie cały czas i o wszystko...:frown:

reklama
No wspaniale że się udało załatwić prywatnie tak szybko. Fajny dzidziuś
Zobacz załącznik 1094372Zobacz załącznik 1094373Zobacz załącznik 1094374Zobacz załącznik 1094375

Witam się w pierwszy dzień wiosny. Wczoraj odwołali mi wizytę na NFZ ale udało się prywatnie na szybko zapisać [emoji1374] jesteśmy po wizycie i wszystko jest super jaszczurka ma 5,2 cm według om 11+3 usg 11+6. Młode bardzo ruchliwe nie dało się zrobić ładnych zdjęć następne usg prywatne mam 27.03. Na 70% dziewucha :)

Ja w pierwsze ciąży jakoś czułam że to chłopak i tak się skończyło. W tej ciąży sama nie wiem ale moje ciało zupełnie inaczej się zachowuje niż wtedy. Mam nadzieję że modlitwy zostały wysłuchane i będzie dziewczynka. Ale tak naprawdę to oby zdrowe
Ja to jak wszystkie te łysolki widzę w brzuszku to widzę samych chlopcow zawsze [emoji3]

My też przed owulacją ale co będzie to będzie
A czy robiłyście coś, żeby wstrzelić się w konkretną płeć? Czytałam że niektore dziewczyny i ich partnerzy stosują jakieś specjalne preparaty witaminowe, diety, żeby zmienić kwasowośc sluzu czy spermy.. Ja próbowałam po prostu przed owulacją i ostatecznie wyszło nam 1 dzień przed owulacją wiec chyba pół na pół szanse

Oj uczulenie na pierze współczuję serdecznie mi się to właśnie ujawniło w pierwszej ciąży i już tak zostało
Raczej alergiczna na pierze i grzyb, a ja silny alergik na takie rzeczy (pierze powrocilo w ciazy....) :/ tylko sie zastanawiam czemu kaszel nie chce przejsc, przeziebic nie mialam sie jak i gdzie....

Też tak mam, robię dokładnie tak samo ale moj mąż bardzo tego nie znosi... on jest bardzo zamknięty w sobie więc mówi że "ryje mu banie"... A ja nas drąże [emoji16][emoji23]
Ajj wspolczuje. Ja mam taką nature ze męcze poki nie wyrzuci z siebie wszystkiego bo lubie wiedziec na czym stoje..ale to mogloby podejsc pod nękanie [emoji14] dusze poki nie wydusze :)

reklama
Do góry