reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Hej witaj
Witam. Jestem pierwszy raz, zarówno na forum jak i w ciazy. Termin na początek października. Obaw coraz więcej, zwłaszcza przy sytuacji wokół. Jak dotąd walczę z bakteriami w moczu, jestem w trakcie drugiej 7-dniowej kuracji Uroseptem. W przyszłym tygodniu mam badania prenatalne, z racji wieku(skończone 35 lat). Martwię się ogólnie cały czas i o wszystko...:frown:

reklama
No wspaniale że się udało załatwić prywatnie tak szybko. Fajny dzidziuś
Zobacz załącznik 1094372Zobacz załącznik 1094373Zobacz załącznik 1094374Zobacz załącznik 1094375

Witam się w pierwszy dzień wiosny. Wczoraj odwołali mi wizytę na NFZ ale udało się prywatnie na szybko zapisać [emoji1374] jesteśmy po wizycie i wszystko jest super jaszczurka ma 5,2 cm według om 11+3 usg 11+6. Młode bardzo ruchliwe nie dało się zrobić ładnych zdjęć następne usg prywatne mam 27.03. Na 70% dziewucha :)

Ja w pierwsze ciąży jakoś czułam że to chłopak i tak się skończyło. W tej ciąży sama nie wiem ale moje ciało zupełnie inaczej się zachowuje niż wtedy. Mam nadzieję że modlitwy zostały wysłuchane i będzie dziewczynka. Ale tak naprawdę to oby zdrowe
Ja to jak wszystkie te łysolki widzę w brzuszku to widzę samych chlopcow zawsze [emoji3]

My też przed owulacją ale co będzie to będzie
A czy robiłyście coś, żeby wstrzelić się w konkretną płeć? Czytałam że niektore dziewczyny i ich partnerzy stosują jakieś specjalne preparaty witaminowe, diety, żeby zmienić kwasowośc sluzu czy spermy.. Ja próbowałam po prostu przed owulacją i ostatecznie wyszło nam 1 dzień przed owulacją wiec chyba pół na pół szanse

Oj uczulenie na pierze współczuję serdecznie mi się to właśnie ujawniło w pierwszej ciąży i już tak zostało
Raczej alergiczna na pierze i grzyb, a ja silny alergik na takie rzeczy (pierze powrocilo w ciazy....) :/ tylko sie zastanawiam czemu kaszel nie chce przejsc, przeziebic nie mialam sie jak i gdzie....

Też tak mam, robię dokładnie tak samo ale moj mąż bardzo tego nie znosi... on jest bardzo zamknięty w sobie więc mówi że "ryje mu banie"... A ja nas drąże [emoji16][emoji23]
Ajj wspolczuje. Ja mam taką nature ze męcze poki nie wyrzuci z siebie wszystkiego bo lubie wiedziec na czym stoje..ale to mogloby podejsc pod nękanie [emoji14] dusze poki nie wydusze :)

reklama
Do góry