reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

No to ja czekam na dostawe bo nie ukrywam, że w brzuchu burczy... ja znikam na 10 min jade do paczkomatu... moj ma we wtorek urodziny przyszły prezenty, a ze pojechał na nocke to mogę pojechać.. niestety urodziny mogą byc nie ciekawe ze wzgledu na ciche dni [emoji23]

reklama
Ale Ty kochana zona jestes :) ja dla swojego nie mam jak organizowac prezentów bo to w Nowy Rok [emoji23] w sumie sam sobie zrobił w tym roku troche pozniej ;) mam z glowy prezent na wielkanoc, rocznice itp :)
No to ja czekam na dostawe bo nie ukrywam, że w brzuchu burczy... ja znikam na 10 min jade do paczkomatu... moj ma we wtorek urodziny przyszły prezenty, a ze pojechał na nocke to mogę pojechać.. niestety urodziny mogą byc nie ciekawe ze wzgledu na ciche dni [emoji23]

Cieszę się, że wygląda, że sytuacja opanowana. Dziękuję moderacji za pomoc i szybką reakcję oraz wyciszanie, a nie nakręcanie atmosfery. Tak jak obiecywałam czas na październikowy wątek zamknięty. Potrzebuję dwie sensowne moderatorki. To na początek.

kochana jeśli nie wpisywał a dostarczysz do kadr informacje o ciąży (zaświadczenie z datą - początkiem ciąży) to pracodawca musi Ci wszystkie zwolnienia wyrównać do 100% :) masz na to chyba 3 miesiące
Dostarczyłam zaświadczenie, ale czy mi wyrównają to nie wiem 🤷🏼‍♀️ ciążowe było tylko jedno na tydzień wcześniej :) Ale bez kodu B na moje życzenie. Wynagrodzenie mam stałe, od stycznia miałam podwyxkę i powiedziano mi, że moje wynagrodzenie na zwolnieniu ciążowym się nie zmieni i będzie takie samo. Możliwe, że to dlatego, że to korpo i to oni bezpośrednio wypłacają świadczenia :)

Ostatnia edycja:
Melduję gotowość jesli grupa to popiera :)
Cieszę się, że wygląda, że sytuacja opanowana. Dziękuję moderacji za pomoc i szybką reakcję oraz wyciszanie, a nie nakręcanie atmosfery. Tak jak obiecywałam czas na październikowy wątek zamknięty. Potrzebuję dwie sensowne moderatorki. To na początek.

Czy ciebie z alko tez odwiedzić??? Jak we wrześniu a pierwsze komunie to w grudniu ? Ja cie krece co sie dzieje ale te nasze dzieciaczki będą się rodzić w dziwnym roku
Slyszalam dzis plotki(tzn. Czytalam), ze wyszla rekomendacja Watykanu dotyczaca przeniesienia wielkanocy na wrzesien :) gdzie ja we wrzesniu bazie znajde :)

reklama
Do góry