reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Super hehe. Ja sie dlugo na maszyne namowic nie chcialam. Jakos sie zawzeilam, ze nie musze umiec wszystkiego. Zawsze mi moja mama krawcowa wszystko robila, a odkad mieszkamy w de to juz nie lipa, a czasem by sie przydala. Takze dalam sie przekonac i kupilam. Mąż mowi, ze to na.urodziny zalegly prezent, bo nic nie dostałam, ale ja nie cieprie takich prezentow typowych dla pani domu

A ja to tak bym maszynę chciała....bardzo bardzo...

reklama
@mimi00 W Smyku internetowym 75x75 jest za 13 zł...
Link do: Texpol, Classic Grey, pieluszka bambusowa, 75x75 cm

edit: Ja dostałam 75x75, służy mi w wozku jako przykrycie lub do osłony cyca przy karmieniu. Mogą być fajne do otulania, ale to bym brala 120x120.
No ja właśnie mam ze smyka, nie mam porównania z innymi ale wydaje się spoko, no na pewno jest lepsza od tetrowej i muslinowej :D zszokowały mnie te ceny które tu piszecie, co to za cuda muszą być za taką kasę [emoji50]

No ja właśnie mam ze smyka, nie mam porównania z innymi ale wydaje się spoko, no na pewno jest lepsza od tetrowej i muslinowej :D zszokowały mnie te ceny które tu piszecie, co to za cuda muszą być za taką kasę [emoji50]
Taak... Oglądam czasem reklamy sklepów internetowych i niektóre ceny pościeli, kocykow czy ostatnio... torby do wózka prawie mnie zabiła!!! Musiałabym ochu...ec żeby tyle kasy wydać :p Makabraaa...

Taak... Oglądam czasem reklamy sklepów internetowych i niektóre ceny pościeli, kocykow czy ostatnio... torby do wózka prawie mnie zabiła!!! Musiałabym ochu...ec żeby tyle kasy wydać :p Makabraaa...

Ślub , pogrzeb i narodziny dziecka to branże w których najłatwiej kosi się hajs.
Do tego usługi medyczne i prawne

A ludzie płaczą i ... Płacą...

Taka prawda

reklama
Ślub , pogrzeb i narodziny dziecka to branże w których najłatwiej kosi się hajs.
Do tego usługi medyczne i prawne

A ludzie płaczą i ... Płacą...

Taka prawda
Zgadza się... ale wiesz... są przedziały cenowe bardzooo szerokie. Ja jeszcze nie zglupiałam żeby kupować nosidło za 1000zł, kocyk za 299 czy torbę do wózka za 399! Równie dobrze te rzeczy można mieć kilkakrotnie tańsze... bądź po kimś ;) Ja teraz przyznam, że większość ubranek mam "podostawanych" i jestem przeszczęśliwa. Jak sobie przypomnę jak szybko Młode z tego wyrasta, to szkoda hajsu. A byłam ostatnio luknąć w sklepie to nie stać by mnie było na połowę tych rzeczy co mam. Ceny zabójcze za mikroubranka. Poszaleeelii!

Do góry