Fajne że się udało tą sesje zrobić.Już po sesji.Mialam ciemnozielona sukienkę
A chłopa jednak wolę jak się urodzi dziecko niż teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajne że się udało tą sesje zrobić.Już po sesji.Mialam ciemnozielona sukienkę
W wolnej chwili może to ogarnę fb.Szkoda ze nie ma fejsa jak ktoś nie chce juz się udzielac to moze przekazac grupe komus innemu. Troche nieładnie. W takim razie jak dostac sie ma forum zamkniete? A może ktoś się podejmie stworzenie nowej fejsowej grupy zamknietej?
Czekamy az sie pochwalisz zdjeciami.Już po sesji.Mialam ciemnozielona sukienkę
No więc z racji, że kawaler już po tej stronie brzuszka informuję, że mój stres odnośnie wymiarów był niepotrzebny.sprawdziłam:
Głowa 32cm 37+0
Brzuszek 35cm 39+4
Oby i u nas też to o niczym złym nie świadczyło
Nie wybaczę sobie I ginowi jeżeli coś zostało przeoczone :/
Czyli te wymiary usg to o pupę potłuc, bo Mały Twój widać że wszystko w należytym porządku. Dziękuję za tę informację, bo stresują mnie też trochę te pomiaryNo więc z racji, że kawaler już po tej stronie brzuszka informuję, że mój stres odnośnie wymiarów był niepotrzebny.
Mały ma główkę 36 cm
Brzuch 35 cm
i wszystko z nim ok.
Dzień przed CC szacowana waga 3800g a urodził się mając 3720g także dużej rozbieżności nie było z wagą
Czekamy az sie pochwalisz zdjeciami.
Wow a niby się mówi ze drugi i każdy kolejny poród jest wcześniejszy/szybszy! A pierworodki zazwyczaj przenoszą.
A miałaś jakieś zwiastuny tego 1 porodu ? Czy zaczęło się po prostu nagle ?
Wojtuś. Dziękuję wszystkim za gratulacje.Gratulacje [emoji253] [emoji253] jak synek ma na imię?
Ja mam tylko jedną bambusową bo oszczędzam [emoji23] ale jest mega, bez porównania.. może z 7 białych tetr, 2 kolorowe, 5 flanelek i 3 muslinowe [emoji123]Ja mam 10 białych tetrowych, 3 kolorowe tetrowe, 2 flanelowe, 6 muślinowych i 2 bambusowe [emoji23] [emoji1] mam ochotę na jeszcze kilka bambusów bo są super.