reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja mam tylko jedną bambusową bo oszczędzam [emoji23] ale jest mega, bez porównania.. może z 7 białych tetr, 2 kolorowe, 5 flanelek i 3 muslinowe [emoji123]
No drogie te bambusowe. Jeszcze jednokolorowe to pół biedy A kolorowe to coraz droższe. W sklepie oglądałam takie 100x100 po 69 zł sztuka. Troche przegięcie.

Wejdz na minkyitkaninki .pl tam mozesz kupic material na metry. I jest tam bambusowy material. Tylw ze trzeba sobie obszyc dookola aby sie nie pruło
Dzięki. [emoji5] Zajrzę na pewno. Mam maszyne w domu. Na razie mistrzynią krawiectwa nie jestem ale się uczę [emoji1]

No.to piątka! Kupilam.ostatnio maszyne do szycia i tez sie uczę.
A wiesz skąd ja mam swoją? Z wystawki [emoji23] jak jeszcze mieszkaliśmy w DE małżonek mój szedł po kebaby w niedzielę na obiad. Po 10 minutach wraca z radosnym okrzykiem zobacz jaki prezent mam dla Ciebie na rocznicę ślubu (akurat byliśmy przed). A tu maszyna. Może nie mówka ale w kartonie i wszystko super działa. Zostawił i poszedł po kebaby [emoji1] [emoji5]

No tej bambusowej to szkoda na ulewanie [emoji1] ale można nią owinąć bobaska, przykryć, użyć zamiast ręcznika. A te muślinowe ja będę traktować jak tetre tylko np. Na wyjście czy w gościach bo są ładniejsze. [emoji2] i nie są jeszcze takie drogie. To też tetra tylko podwójnie tkana.

reklama
A wiesz skąd ja mam swoją? Z wystawki [emoji23] jak jeszcze mieszkaliśmy w DE małżonek mój szedł po kebaby w niedzielę na obiad. Po 10 minutach wraca z radosnym okrzykiem zobacz jaki prezent mam dla Ciebie na rocznicę ślubu (akurat byliśmy przed). A tu maszyna. Może nie mówka ale w kartonie i wszystko super działa. Zostawił i poszedł po kebaby [emoji1] [emoji5]
Super hehe. Ja sie dlugo na maszyne namowic nie chcialam. Jakos sie zawzeilam, ze nie musze umiec wszystkiego. Zawsze mi moja mama krawcowa wszystko robila, a odkad mieszkamy w de to juz nie lipa, a czasem by sie przydala. Takze dalam sie przekonac i kupilam. Mąż mowi, ze to na.urodziny zalegly prezent, bo nic nie dostałam, ale ja nie cieprie takich prezentow typowych dla pani domu

Do góry