reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja wiem że są te dwie tarcze, tylko mi chodzi o to że one właśnie mają taki szeroki zasięg że jakby dziecko nie oddychalo to mi się nie włączy bo ściągnie mój oddech który będzie obok. Kupiłam baby sensie 7.

@Kocurek ale ten monitor nasz to takie 2 plytki co kladziesz pod materacyk dziecka.....i jak np dziecko sie zsunie tak ze na plytce cialem albo chociaz 1 reka lezec nie bedzie to zacznie pipczec.... raz mi sie zdazylo ze synek polozyl sie boczkiem plecami operal o ta wyższą biala część lozka nogi i rece wzdloz szczebelkow..i po prostu zadna czescia ciala akurat nie dotknal plytki to zawylo :) wiec nie czulo ruchu dziecka...
Wystarczy paluszek polozyc to juz tetno wyczuwa

reklama
Lmlp
Mi maz z łóżeczka zrobil dostawke...
zdjal 1 bok..zostawil dolna rame dla wzmocnienia.. i podniosl na wysokosc naszego materaca...
Boze... Mozg ciezarnej :eek: czytam co napisalas "mi maz z żółtaczką zrobil dolewkę", czytam drugi i trzeci raz to samo zdanie i mysle o co kaman ;( :-D

Gdzie byście poszły z 2-latką stawiającą krzywo stopę? Do lekarza ortopedy czy do rehabilitanta dziecięcego w przychodni wykonującej wkładki ortopedyczne?

Ja już po wizycie. Waga tak jak wczoraj u diabetologa tak i dziś u ginekologa pokazuje cały czas siedem kg na plusie. Mój kochany dr powiedział że on nie może w kompetencje diabetologa wchodzić ale skoro nie pomaga to on jakby był diabetologiem to kazalby odstawic jednak ze się w sumie nie zna i nie jest specjalistą w tej dziedzinie to nic mi nie poradzi.
Staś waży 2200, czyli idealnie na ten wiek. Więc tu się nie mamy co martwić. Moje zmartwienie i zdenerwowanie źle wpływa na dziecko i mam spróbować pogadać z diabetolog nad ewentualna zmiana insuliny bo 'znam Panią już kawałek czasu, zawsze Pani radosna a dziś bije smutkiem...'. Za trzy tygodnie kolejna wizyta i jeśli nie będzie poprawy to do psychologa mnie wyśle.

reklama
Do góry