reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja probowalam pic te herbatki z pokrzywy. Niestety smak i zapach sa takie jakbys zalala siano wrzatkiem. Strasznie mi to przeszkadzało i dalam sobie spokoj, gryzlo w nos i gardło.
dziś szukałam w lidlu ale nie było nic z pokrzywy. Ja mam metodę poczekać aż wystygnie i wychylić duszkiem jak mi coś nie podchodzi[emoji2] miałam kiedyś pokrzywe z pomarańczą i nawet była znośna

reklama
Mam pytanie do Mam już mających dzieci - może jest głupie, ale się totalnie nie orientuję... czy łóżeczko 90x40 cm starcza na długo dla dziecka? Ewentualnie - jakie duże najlepiej łóżeczko kupić?

Mam pytanie do Mam już mających dzieci - może jest głupie, ale się totalnie nie orientuję... czy łóżeczko 90x40 cm starcza na długo dla dziecka? Ewentualnie - jakie duże najlepiej łóżeczko kupić?
Mi 120x60 służyło do 3lat z hakiem.
To małe to chyba taka dostawka dopóki dziecko samo nie siada i wstaje jeśli się nie mylę.

Jako dostawka 1,5 roku jest ok (o ile sie chce tyle miec dziecko w sypialni). Jak takie samodzielne, z niskimi bokami, to tylko do czasu, gdy dziecko sie nie podciaga.

dziś szukałam w lidlu ale nie było nic z pokrzywy. Ja mam metodę poczekać aż wystygnie i wychylić duszkiem jak mi coś nie podchodzi[emoji2] miałam kiedyś pokrzywe z pomarańczą i nawet była znośna
Ja pije sok z pokrzywy gotowy w butelce, zamówiłam w gemini , pasuje mi bo się pije stężony w małych objetosciach , 2 x dziennie , tylko po 25 ml

Ja pije sok z pokrzywy gotowy w butelce, zamówiłam w gemini , pasuje mi bo się pije stężony w małych objetosciach , 2 x dziennie , tylko po 25 ml
O popatrz dobrze wiedzieć,że jest też w takiej formie. 2xdziennue te 25ml to nie będzie problem. Dzięki [emoji4]

Widzialam takie łóżeczko, jest naprawde malenkie. Kolezanka ma takie dla synka, a synek duzy i jak mial pol roku (8kg) to juz wypelnial cale to lozeczko i nie mogl sie obrocic. Problemem nie jest dlugosc tylko szerokosc.

reklama
Do góry