margerrita
Fanka BB :)
Skad my wtedy ubranka letnie znajdziemy ale cieply plxdziernik / tak!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ho ho. A ja już mam zaplanowany kombinezon na wyjście ze szpitala Bejbika A tu trzeba szykować body na krótki rękaw [emoji23] [emoji23]Ale dziewczyny nie pocieszę was, wczoraj słyszałam ze w tym roku lato w Polsce ma potrwać do końca października.... wrześniem i październik po 30 stopni....
Dziewczyny macie może przebarwienia na buzi ?
Mi powyskakiwały. Mam placek na czole i na policzkach, na kościach znaczy i na nosie.
Starałam się nie być na słońcu i smarować kremem z filtrem ale chyba taka moja uroda.
Do doświadczonych Mam. Czy jak miałyscie przebarwienia to one po ciąży cudownie same znikały?
Nie to, że jestem tym załamana ale mam przebarwienia mocniejsze od niedawna.
Ale nie planowalas zimowego? zawsze latwiej nie ubierac w cos co sie ma, niz ubrac w cos czego sie nie maHo ho. A ja już mam zaplanowany kombinezon na wyjście ze szpitala Bejbika A tu trzeba szykować body na krutki rękaw [emoji23] [emoji23]
Ja syna rodzilam w maju, pojechalam do szpitala w swetrze a wracalam w krotkim rekawku, wiec tez w ciazy ominely mnie upaly a teraz.... DramatJa polubiłam lato odkąd mam córkę... i dom z ogrodem. No, ale ciąża zdecydowanie robi ze mnie fankę jesieni albo wiosny.
W ogóle w pierwszej ciąży II i III trymestr przypadł mi na jesień i zimę i było o wiele łatwiej!!! Raz, że ciuchów ciążowych miałam dosłownie kilka, bo mało wychodziłam z domu przez pogodę też (a teraz - nie licząc upałów - ciągle gdzieś chodzę, jeżdżę to i ubrać się trzeba), nic mi nie puchło, łatwiej się oddychało. Echhh. No, ale nie udało mi się zaplanować porodu na maj, czerwiec to mam październik
Noe wiem co to za material. Cena dla mnie b wysoka, szczegolnie ze 2 tyg temu na wyprzedaży wisiały ogrodniczki dzinsowe za jakies 40 zl.Dziewczyny koncert się zbliża wielkimi krokami a ja... No nie mam się w co ubrać. Kurde. Za dwa tyg jadę. Zrobiłam szybki kurs po sklepach, ale nic nie znalazłam (jak ja nie lubię zakupów). Marzą mi się lniane, krótkie ogrodniczki, albo chociaż 3/4. Wiecie gdzie dostanę? Najlepiej czarne