monami
Fanka BB :)
A ile h w tygodniu macie ? Czy to każdy ma inaczej ?
Ja w prywatnym miałam 30 godzin tygodniowo.
+ raz w miesiącu konsultacje dla rodziców ale to tylko godzinka dłużej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile h w tygodniu macie ? Czy to każdy ma inaczej ?
Ale nie mam czego zrobić ksero stąd pomysł z fakturą.
Spokojnie, pewnie się pomylili i zły nr przesyłki wprowadzili. Pewnie na dniach dojdzie.
Ja w prywatnym miałam 30 godzin tygodniowo.
+ raz w miesiącu konsultacje dla rodziców ale to tylko godzinka dłużej
Jeśli jest to firma działająca tylko przez allegro/Internet i nie ma kasy fiskalnej, to nie można odbierać produktów osobiście spokojnie, tam też sa ludzie, po prostu automat wysłał powiadomienie, pewnie przez przypadek zostało klikniete. Na pewno otrzymasz paczkę, gdyby coś było nie tak zawsze można złożyć reklamację. Ja zajmuje się sprzedażą na allegro i wiem ze przy dużej ilości zamówień moze sie jakiś błąd ludzki przydarzyćno wiesz, mieszkam na drugim końcu miasta, chcoałam osobiści epodjechać, ale nie.... no cóż, gdyby to faktycznie wysłali to otrzymałam meila albo sms, jak pisałam wyżej, nie wysłali, tak czy siak czymkolwiek by nie wysłali to miałabym na 100000% na drugi dzień u siebie a tu takie akcje... siedze jak cep w domu i czekam a tu du*a....
Jeśli jest to firma działająca tylko przez allegro/Internet i nie ma kasy fiskalnej, to nie można odbierać produktów osobiście spokojnie, tam też sa ludzie, po prostu automat wysłał powiadomienie, pewnie przez przypadek zostało klikniete. Na pewno otrzymasz paczkę, gdyby coś było nie tak zawsze można złożyć reklamację. Ja zajmuje się sprzedażą na allegro i wiem ze przy dużej ilości zamówień moze sie jakiś błąd ludzki przydarzyć
Ja nawet maili do nich nie pisalam tylko odrazu spor i tam z nimi pisalam. Od razu wszystko bylo jasneu mnie drukarka to podstawa pracy
@Mamisia83 tak jak pisałam wyżej, dziś napisali że paczka dopiero czeka na kuriera, a wczoraj napisali że paczka wysłana, coś mi tu "śmierdzi".... na pewno jak już dojdzie to nagram rozpakowywanie by nie było niedomówień, w każdym razie kontakt z nimi jest naprawdę bardzo utrudniony...
@sandralevv93 zobacze co mi jeszcze odpiszą.... wiesz, no jednak te ponad 800zł to sporo kasy, więc naprawdę się stresuję...
@monami A ja pomyslalam: Matko! To bardzo duzo. Za duzo, jesli ma sie w perspektywie prace do ok. 65 roku zycia z grupami 20-osobowymi.To fajnie , spoko