dziewczyny zamawiała już któraś z allegro świat dziecka? ja byłam taka mega podjarana i co? DU*A.... zamówienie złożone w poniedziałek ok godziny 13:00 zapłaciłam przelewem ponad 800zł, w wtorek cisza, pisałam do nich 2 meila z prośbą o informację czy kasa doszła, odpisali że tak, no to ulżyło mi, wczoraj wysłali meila że rzekomo towar wysłany, wysłali numer paczki oraz przewoźnika, paczka taka była nadana ale w 2016 roku... teraz nie odpowiadają na meile i nie odbierają telefonów.... mają mnóstwo pozytywnych opinii na allegro, ale dziś weszłam w te złe... jest masa z lipca.... kufa.... jak się wkur*ię to pojade tam osobiście.... drugi koniec miasta ale mnie zapamiętają do końca życia! grrr! gdybym wiedziała wcześniej że taki ograniczony kontakt to bym w życiu tam nie zamawiała.....
no chyba że im się coś porąbało i wysłali złe nr nadania... no ale żeby z 2016 roku? hmmm.....
co do majtek poporodowych to ja na swoją wielką dupę zamówiłam z SENI, pamiętam jak rodziłam syna to te jednorazówki nawet na jedną nogę nie weszły... aż wstyd.... ale raz że rozmiarówka zaniżona a dwa że na "słonie" nie produkują takich rzeczy.... przecież "słoni" w dzisiejszych czasach coraz więcej.....
w każdym razie poszperałam w necie, jednorazowych nie znalazłam w moim rozmiarze, ale znalazłam wielorazowe właśnie z SENI, wzięłam rozmiar większy (całe szczęście) i dziś przyszły, dupsko weszło i jeszcze jeszcze luz, wyglądają fajnie, jednak chyba zrobię z nich jednorazówki bo to takie blllleeee mi się wydaje