reklama
Emol
Fanka BB :)
Czarny (wg mnie i nawet męża) bo zima to chlapa straszna i na białym będzie ciągle syf widać.Co sądzicie??? Biały czy czarny ??? Mąż jest za czarnym ja za białym. Oboje kochamy kolor czarny. Będzie dziewczynka. Pooomozcie [emoji856]Zobacz załącznik 881124
Krytyka też mile widziana.
sandralevv93
BiałyCo sądzicie??? Biały czy czarny ??? Mąż jest za czarnym ja za białym. Oboje kochamy kolor czarny. Będzie dziewczynka. Pooomozcie [emoji856]Zobacz załącznik 881124
Krytyka też mile widziana.
KroliczakP
Ja Antka tak próbowałam wywołać od 38tygodnia. Urodzilam prawie dwa tyg po terminie :/W sumie racja, ale wydaje mi się ze łatwiej jest wywoływać porod niż zatrzymać - mam na myśli mycie okien, spacery po schodach, sex sex i sex
Ale tym to się będę martwić jak już będzie powyżej 38 tygodni
Emol
Z czarnego łatwiej wyczyścić, na białym przez błoto, odciski będą widoczne przebarwienia.Ale na białym wystarczy mieć nawet niezbyt czyste ręce podczas ściągania gondoli i będzie w tym miejscu szare. Jesienią nie trudno o takie sytuacje.
Ogólnie wg dziewczyn co kiedyś pisały to
1) gondola z ciemnym dołem. Ciemny stelaż najlepszy bo brudu od ziemi, piachu. Błota, śniegu tak nie widać a na białym / jasnym mogą powstać szare przebarwienia
2) góra materiałowa najlepiej jasna aby słońce które grzeje nie nagrzewalo budy.
Mamisia83
Mojej przyjaciółce w zeszły pon. gin. zdjął pesar.Mnie dziś lekarz powiedział ze ściagają mi szew 2,3 października. Wtedy jest duże możliwość ze poród zacznie się do kilku dni
W niedzielę o 4odeszły jej wody
o 6 była w szpitalu
o 12.20 urodziła.
Poród miała lajtowy.
Tobie też tak życzę
monami
Mojej przyjaciółce w zeszły pon. gin. zdjął pesar.
W niedzielę o 4odeszły jej wody
o 6 była w szpitalu
o 12.20 urodziła.
Poród miała lajtowy.
Tobie też tak życzę
Czyli 6 dni. Jeeeej taki poród by mi się marzył właśnie [emoji173]️ iść urodzić posiedzieć te 2 czy 3 doby i wyjść.
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
No dokładnie tak wygląda ten, który kupiłam. Gondola dół ma czarny, a budka i "przykrywka" jest dość jasno szara, spacerowka cała w kolorze szarym, a stelaż czarny. [emoji4]Z czarnego łatwiej wyczyścić, na białym przez błoto, odciski będą widoczne przebarwienia.
1) gondola z ciemnym dołem. Ciemny stelaż najlepszy bo brudu od ziemi, piachu. Błota, śniegu tak nie widać a na białym / jasnym mogą powstać szare przebarwienia
2) góra materiałowa najlepiej jasna aby słońce które grzeje nie nagrzewalo budy.
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
O taki. Dokładnie jak na zdjęciu z winterpack'iemZ czarnego łatwiej wyczyścić, na białym przez błoto, odciski będą widoczne przebarwienia.
Załączniki
reklama
Leśny człowiek
U mnie też będzie SzymonOskara i Hanie tez pamietam i Pole i wiem, ze dwie Liwie maja byc, jedna u Emol, a druga nie wiem [emoji85] Szymon chyba u Margonelki? I jedzcze jeden Szymon nie pamietam u kogo [emoji85] i imie Ida mi w glowie siedzi, ale tez nie potrafie do mamy przypisac [emoji85]