Margonelka
Fanka BB :)
No ale widocznie zrozumiał albo nie wiem co tam jeszcze..i nie komentował więcej. malutko przytyłaś. Może hormony ciazowe służą utrzymaniu wagi?tak ja... bo ja z tych XXL, skomentował na pierwszej wizycie, potem się nie czepił bo waga spadała, potem szła w górę, znów spadała, teraz już tylko rośnie ale od pierwszej wizyty serduszkowej mam TYLKO albo AŻ 2kg na + nie wiem czy to dobrze czy to źle, od zapłodnienia jestem wciąż na minusie (o 2,3kg) ale już mną telepie jak sobie pomyślę o wizycie u niego (za równy tydzień planowo) bo obecnie od osatniej wizyty jestem na + 1,2kg... z tym że samo dziecko to waga ok 1kg jak się czepi to chyba w depresję wpadnę.... pogoda u nas syfska, non stop leje do tego ok 22-24 stopnie... a ja juz prawie 2 tyg przeziebiona.... wiec zostaje lezenie i picie goracych slodkich herbat (w zyciu gorzkiej nie wypije) no i oczywisie brak ruchu.... buuu!!!!! ja chce sloneczko!
Ja tez jestem z tych troszkę większych i czuje sie obecnie jak słoń no ale cóz,najważniejsze maluchy