reklama
vihrea
Fanka BB :)
Super, Franek wypadl z pierwszej piatki a mi sie coraz bardziej podoba.
Ja długi czas byłam płaska jak deska. Stanik zaczęłam nosić bo wszystkie koleżanki zaczynały nosić więc nie chciałam być gorsza [emoji23] chociaż nie był mi potrzebny. Długi czas byłam chudzielcem. I dopiero chyba jak zaczęły się moje problemy z tarczycą nabrałam trochę ciała. Miałam to swoje liche B. A teraz mam dorodne C i tak mi się podobają te moje cycuchy [emoji7]Tutaj mam już rozmiar stanika 75I
Przed ciąża mój jeden cycek ważył 2 kg
Teraz jeden z 2,5 jak nie ciut więcej.
Więc mam około 6 kg w samych piersiach.
Kręgosłup z racji tego, że od zawsze ćwiczyła.nie boli . Może jeszcze. Bo pewnie jeszcze przybiorę z 8 kg jak nie więcej.
Plywalam, siłownia, rower, ruch, uwaga : bieganie! Tak bieganie.
Mam z 7 medali z biegu firmowego i biegnij Warszawo
Koleżanka, która dopiero co mnie poznała i biegła w zastępie za kolegę pocisnęła mi przy wszystkich że "co ja tu robię z takimi cycami haha"
Nikt się nie śmiał oprócz niej.
Oczywiście miałam lepszy czas od niej.
Także ten.
Tak mam. Jest jedrny. Duży. Dbam. Kocham te moje bimbały.
Oby teraz spisały się w roli karmienie.
Mam nadzieję że nie będzie blokady przez rozmiar i dostawienie. Na pewno będę musiała to robić umiejętnie i z poduszką.
Trochę się tym jednak martwię.
Chciałabym karmić piersią..
Kazde piersi są piękne i małe i duże.
Mi się małe zgrabne u kobiety też podobają.
Nie rozumiem np śmiania się z kogoś bo ma duży biust lub mały
Cycki są fajne :-)
IZobacz załącznik 876528
Ufff nie ma Adasia w pierwszej piątce [emoji1] chociaż ja nie patrzę jak jest w całej Polsce tylko w rodzinie, wśród znajomych i w okolicy. Mi się bardzo podoba Kuba lub Antoś ale wśród znajomych jest ich dużo i przez to odpadły te imiona ale nie przeszkadzało by mi,że to popularne imiona. A u mnie w rodzinie i wśród znajomych same chłopaki się rodzą i nie było łatwo wybrać [emoji1]
Ja wzięłam normalnie po przebudzeniu i popiłam łykiem wody. Ale nie wiem czy dobrze zrobiłam [emoji1] wydaje mi się,że nie powinno mieć wpływu na badanie.Dziewczyny a wiecie jak stosować euthyrox w dzień tej glukozy?
Mama po raz drugi
my kompletnie nie mamy pomysłu co do imienia dla Juniora, co prawda padło kilka propozycji ale jakoś do żadnej nie jestm przekonana
sandralevv93
Tez patrzylam zeby w rodzinie sie nie powtarzało, ale ogolnie staralam sie wybrac imie mniej popularne. Nie chce wolac do dziecka i zamiast jedno to cala gromada np Frankow przyleci [emoji23][emoji23]Ufff nie ma Adasia w pierwszej piątce [emoji1] chociaż ja nie patrzę jak jest w całej Polsce tylko w rodzinie, wśród znajomych i w okolicy. Mi się bardzo podoba Kuba lub Antoś ale wśród znajomych jest ich dużo i przez to odpadły te imiona ale nie przeszkadzało by mi,że to popularne imiona. A u mnie w rodzinie i wśród znajomych same chłopaki się rodzą i nie było łatwo wybrać [emoji1]
Byłam wczoraj na wizycie i u Adasia wszystko dobrze [emoji7] oczywiście do zdjęć nie chciał pozować i zakrywał sobie buzię rączką. Pani dr mierzyła Go trzy razy i za każdym razem wychodziło 770gr. Czyli na prenatalnych albo tamtą gin poniosło albo teraz wolniej urósł. Ale gin pokazała mi te wszystkie siatki centylowe i jest jak najbardziej w normie. Więc chyba bobo nie będzie gigantem tylko średniaczkiem [emoji1] ja mam zacząć brać 2x dziennie "Szelazo" bo mi trochę morfologia podupada ale nie jest źle.
reklama
Aga10_2018
Dobra ! Zrobiłam to.
Wypiłam glukoze (nie zemdliło mnie ale piłam łyczkami).
Teraz czekanie. Mam książkę.
Obym się źle nie poczuła.
U nas zimno 18 stopni i pada .
Wypiłam glukoze (nie zemdliło mnie ale piłam łyczkami).
Teraz czekanie. Mam książkę.
Obym się źle nie poczuła.
U nas zimno 18 stopni i pada .