Mi na ostatniej wizycie lekarz poleciła Laktuloze lub Colon C na zaparcia. Kipilalam Colon C dziś 1 dzień będę stosować to dam znać czy to działa.Ja też dziś wizytuje o 16:30. A za 3 h odbieram wyniki badań. Ta wczorajsza glukoza wyjęła mnie zupełnie z życia. Ciekawe czy mnie ta cukrzyca nie dopadła... najgorszy problem mam jednak z zaparciami. I jak waga ma nie rosnąć jak ja się potrafię 3 dni nic nie wyprodukować... śliwki, jogurty,kiszonki, błonnik... nic nie pomaga.
reklama
Kocurek
Fanka BB :)
No właśnie miałam taką nadzieję, żepóźniej nie wygląda się jak zebra
Nie no starają się robić po tej starej żeby nie chlastac brzucha jak rzeźnik
Leśny człowiek
Wyniki glukozy chyba ok. Na czczo 84 po 1h 150 po 2h 120. wszystkie wyniki mam super. Tsh z 2,45 spadło na 1,6 bez żadnych leków. Jeszcze kilka godz i zobaczymy Szymka na usg. Nie możemy się z mężem doczekać
pysia1986
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi dotyczące bankowania krwi wczoraj miałam problem z aplikacją i wszystko przeczytałam i mocno mi oczy otworzylyscie. Poczytam jeszcze na ten temat ciekawa czy coś będzie na szkole rodzenia o tym. Daje do myślenia skoro na tyle mam które są tutaj żadna się nie zdecydowała. Mnie zostało to mega zareklamowane przez moja koleżankę ale ona jedna A Was tyle tu jest.....
Hehe ja sie nie dziwie, tez uwielbiam kupowac dzieciece ciuszki przedwczoraj robilam rozeznanie w tym co przyszlo mi z olx i co dostałam w spadku po roznych dzieciach. Wyszlo na to ze prawie nic nie musze maluchom juz kupowac. Czekamy na szafe i bede robic porzadki z tymi tobolami upchnietymi po katachPrzepraszam, że wklejam coś znowu i pojedynczo ale dla mnie to nowość i pierwszy raz.
Rozczulam się nad każdymi gatkami
❤❤❤❤❤
Znowu byłam w Lidlu.
Zobacz załącznik 875779
Jsawww
Hehe nie przejmuj się, ja mam fioła na punkcie butów .... a teraz x2Przepraszam, że wklejam coś znowu i pojedynczo ale dla mnie to nowość i pierwszy raz.
Rozczulam się nad każdymi gatkami
❤❤❤❤❤
Znowu byłam w Lidlu.
Zobacz załącznik 875779
Załączniki
Aga10_2018
Zobacz załącznik 875787
Hehe nie przejmuj się, ja mam fioła na punkcie butów .... a teraz x2
Ooo jak słodko
Aga10_2018
Wypite, pobrane, jutro wyniki
Nadal mam ochotę na słodkie Najgorsze chyba jednak to czekanie i kłucie niż samo picie
A apropo Franka: też bardzo chciałam tam syna ewentualnie nazwać (po Moim Dziadku), ale dobry znajomy Męza tak syna nazwał i niestety nie uda mi się go przekonać
Fajnie. Ja tak z tym badaniem czekałam na chłodniejsze dni ale chyba się nie doczekam.
Miałam taką wizję, że jak chłodniej to lepiej to zniose jakbym jednak miała glukoze znieść źle.
Niby od czwartku ma padać. Zobaczymy.
Wyznaczyłam sobie termin ostateczny do czwartku i już idę :-)
monami
Zastanawiam się tylko czy wszystkie dziewczyny które piszą ze znieczulenie ogólne jest bezpieczniejsze i lepsze...... miały kiedyś takowe ....
Znieczulenie ogólne czyli tzw „ narkoza” nie jest tylko podaniem leków i śpimy aaa ..... wstępnie chory jest usypiany , później intubowany, zwiotczany, podłączony do respiratora...... jeszcze mam wymieniać?
Ale chyba nie zawsze ? Ja byłam usypiania 3 razy i miałam dożylnie podane środki usypiające, do tego maska/ wąsy z tlenem i tyle. Z tym ze ja na max 30 min byłam usypiania. A co cc tez się intubuje ?
A dobra już sobie doczytałam
Ja chce rodzic ze znieczuleniem bankowo- po co mam cierpieć. Jak tylko będzie można dać i będzie anestezjolog to niech kłują ile wlezie [emoji23]
Mam tatuaż na plecach ale mam nadzieje ze nie będą marudzić
reklama
Jsawww
Do 30 min i na pewno nie były to zabiegi jakieś mega inwazyjne.... a cc jest duża operacja ... na dodatek obarczona dużym ryzykiem powikłań ze względu na specyfikę budowy ciała i obciążenia organizmu ciężarnej ,Ale chyba nie zawsze ? Ja byłam usypiania 3 razy i miałam dożylnie podane środki usypiające, do tego maska/ wąsy z tlenem i tyle. Z tym ze ja na max 30 min byłam usypiania. A co cc tez się intubuje ?