Pl-AN*NA-Trzecie
Fanka BB :)
Dzis mnie dziad w Biedronce wkurzyl. Wyjexhal z tekstem, ze sama w sklepie nie jestem bo... postawilam wozek z dzieckiem kolo regalu i podeszlam kilka krokow dalej do chlodni (nie stawiam dzieci przy chlodniach) i ze nic dziwnego ze sie we lbach przewraca bo 500 plus a dzieciaki tylko rycza. Maly. marudzil.
powiedzialam ze niech bierze 500plus i wychowa te dzieci. A jak go tak boli ze dostaje pieniadze to niech sobie cale stado machnie. z 11 albo 15 i robi biznes zycia...
Wiecie co mnie wkurza? Nie glosowalam na PIS, mam jakies tam. wyksztalcenie, jakis staz, wolalabym. kiec fajna prace niz siedziec w domu. Wolalabym. miec gwarantowana opieke dla dzieci i zarabiac godziwie.
A tych lu tak boli uglupie 500plus.Nie boli to ze placa za utrzymanie wiezniow, rencistow, szkol, kosciolow i stu innych rzeczy, a tak im tylki sciska ze jakas matka dostanie 500 zl czy 1000zl. Przeciez te kase dostaja tez ich dzieci czy wnuki!
Ja usłyszałam od lekarza ze 500plus robi swoje, jak zobaczył mnie w ciąży i moją dwójeczkę w poczekalni.. nie skomentowałam