Szalona 29
Moderatorka
Oglada ktos " wpadka" na tvn
Juz jest w 9 miesiacu.... zaraz zacznie rodzic
Juz jest w 9 miesiacu.... zaraz zacznie rodzic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mysle wszystko skompletowac w sierpniu [emoji4]No przede mną tez to i tez chce we wrześniu odpoczac juz od wyprawki
Oczywiście, że to dobry czas na wizytę adaptacyjną...przegląd z instruktażem I pogadanką z rodzicem max 15min.Mam pytanie do tych mam ze starszakami, kiedy bylyscie pierwszy raz u dentysty? Moj ma juz dawno ząbki, oprocz piatek i tak jakos siedzi mi z tylu glowy ze wypadaloby zalakowac chyba pediatra sama to mi nic nie mowi, odpowiada tylko na pytania, a przeciez nie bede szla specjalnie sie zapytac czy to juz? I przede wszystkim ile taka wizyta trwa, bo moj lobuz niechetnie paszcze pokazuje i wróżę nam niezla awanturę...
Najlepiej już po 1 urodzinach się zapisać. My tak mamy w planach.Mam pytanie do tych mam ze starszakami, kiedy bylyscie pierwszy raz u dentysty? Moj ma juz dawno ząbki, oprocz piatek i tak jakos siedzi mi z tylu glowy ze wypadaloby zalakowac chyba pediatra sama to mi nic nie mowi, odpowiada tylko na pytania, a przeciez nie bede szla specjalnie sie zapytac czy to juz? I przede wszystkim ile taka wizyta trwa, bo moj lobuz niechetnie paszcze pokazuje i wróżę nam niezla awanturę...
Bardzo ładnyOooo moze sie udalo. Co prawda w kwestii wozka, nie moja kolorystyka, ale trudno, dobra jakosc wzgledem ceny i wielofunkcyjnosci. Moi synowie beda jezdzic rydwanem Zobacz media 718998Zobacz media 718997Zobacz media 718996Zobacz media 718995Zobacz media 718994Zobacz media 718993
Ja nie chce czekac na prochnice, dbamy o zęby swoje i dziecka (tyle na ile pozwala). Dziekuje za rade, a warto szukac jakiegos specjalnego stomatologa dzieciecego czy to nie ma znaczenia? Nie chce zeby sie zrazil jakims babsztylem bez podejscia do dzieci, ale tez nie chce przesadzac w druga stroneOczywiście, że to dobry czas na wizytę adaptacyjną...przegląd z instruktażem I pogadanką z rodzicem max 15min.
Jestem asystentką w gabinecie stom.
Niby zaleca się wizytę po wyrznięciu pierwszego zęba ale rzadko kiedy stomatolog chce takiego malucha oglądać.
Rodzice przychodzą jak coś boli lub jak już sami widzą próchnicę gołym okiem :/
To jest zapóźno bo dziecko wtedy się zraża do gabinetu i stomatologa
Dziekuje, w sumie na jego ladnosci jakos specjalnie mi nie zalezalo. Ja wiem jakich funkcji oczekiwalam od wozka, ten spelnial wszystkie lacznie z wymiarami i cena. A ile roznych schowkow i kieszonek w takim wielkoludzieBardzo ładny
Ja nie chce czekac na prochnice, dbamy o zęby swoje i dziecka (tyle na ile pozwala). Dziekuje za rade, a warto szukac jakiegos specjalnego stomatologa dzieciecego czy to nie ma znaczenia? Nie chce zeby sie zrazil jakims babsztylem bez podejscia do dzieci, ale tez nie chce przesadzac w druga strone
Hehehe zapamiętamyDziekuje, w sumie na jego ladnosci jakos specjalnie mi nie zalezalo. Ja wiem jakich funkcji oczekiwalam od wozka, ten spelnial wszystkie lacznie z wymiarami i cena. A ile roznych schowkow i kieszonek w takim wielkoludzie
Jak ktos bedzie potrzebowal to za poltora do dwoch lat bedziemy sprzedawac moze nawet ktoras z Was huehuehue