reklama
Aga10_2018
Fanka BB :)
Czesć dziewczyny. Rano mialam lekkie plamienia; pojechałam po 12 do szpitala z dzieckiem ok... ale.okazlao się, że pęcherz wychodzi mi do szyjki i jest rozwarcie. Lekarze mowia; ze to ciężka sytuacja szczegolnie ze to 23tc i mogę poronic. Jutro zdecydują co i jak czy zakładają szew czy to nie na sensu.... Boje się czy miala ktoś taki przypadek? Zakończył się pozytywnie? Na Internecie same negatywny....
Pomodle się za Ciebie . Trzymaj się.
Nie czytaj internetu. Nic nie powiem bo w tym przypadku kompletnie nic nie wiem A rodzinny lekarz poza zasięgiem jest.
........ słuchaj lekarzy . Bądź dobrej myśli.
monami
Czesć dziewczyny. Rano mialam lekkie plamienia; pojechałam po 12 do szpitala z dzieckiem ok... ale.okazlao się, że pęcherz wychodzi mi do szyjki i jest rozwarcie. Lekarze mowia; ze to ciężka sytuacja szczegolnie ze to 23tc i mogę poronic. Jutro zdecydują co i jak czy zakładają szew czy to nie na sensu.... Boje się czy miala ktoś taki przypadek? Zakończył się pozytywnie? Na Internecie same negatywny....
Jak pęcherz wychodzi do szyjki ? Nie rozumiem ?
Trzymam kciuki, żeby jednak wszystko było ok! Może założą Ci pessar i każą leżeć niejedne dziewczyny z takich opresji wychodziły obronna ręka !!!
Mewa gratulacje !!!!!
Tak myślałam że może być trudny ten kombinezon ale kupiłam go w promocji za Ok 30 zł wiec niech już zostanie, następny jak będę kupować to raczej będę wolała stacjonarnie niż przez neta.Sliczne ciuszki Coolclub ma calkiem niezle te ubranka, chociaż nie wszystkie. Dostalam kiedys pajace i okazalo sie ze z zestawu 3 szt nadawal sie jeden, dwa pozostale mialy 60% i 50% bawelny a reszta jakis badziew. Na kombinezon mozliwe ze faktycznie bedziesz trochę zlozeczyc przy zakladaniu ale z niego nie bedziesz wyciagac dziecka co chwile. Po domu do przewijania te z rozpieciem po skosie sa okropne, ale na spacerze przewijac nie bedziesz. Takiego pajaca wygodnie jest zakladac tylko jak mozesz go rozlozyc na plasko i wsunac od gory dziecko. Ja mialam problem jak chcialam upchnac w podobny kombinezon synka wychodzac np z galerii i majac do dyspozycji nosidelko albo lawke.
Aga10_2018
Skąd jesteś ?
Pilades
Hej. Trzymaj się, rób co tam mówią, a będzie dobrze. Trzymam kciuki!Czesć dziewczyny. Rano mialam lekkie plamienia; pojechałam po 12 do szpitala z dzieckiem ok... ale.okazlao się, że pęcherz wychodzi mi do szyjki i jest rozwarcie. Lekarze mowia; ze to ciężka sytuacja szczegolnie ze to 23tc i mogę poronic. Jutro zdecydują co i jak czy zakładają szew czy to nie na sensu.... Boje się czy miala ktoś taki przypadek? Zakończył się pozytywnie? Na Internecie same negatywny....
A powiedz na połówkowych było wszystko ok? Ja nie slyszalam konkretnie o takim przypadku, ale o skracających się i rozwierających szyjkach wiele razy, pessar zakładają i kończy się dobrze.
Leśny człowiek
W tym momencie najważniejszy jest spokój i dobre decyzje lekarzy (dobrych lekarzy). trzymajcie sie!
Muumi
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!Czesć dziewczyny. Rano mialam lekkie plamienia; pojechałam po 12 do szpitala z dzieckiem ok... ale.okazlao się, że pęcherz wychodzi mi do szyjki i jest rozwarcie. Lekarze mowia; ze to ciężka sytuacja szczegolnie ze to 23tc i mogę poronic. Jutro zdecydują co i jak czy zakładają szew czy to nie na sensu.... Boje się czy miala ktoś taki przypadek? Zakończył się pozytywnie? Na Internecie same negatywny....
reklama
Wonderful
O matko trzymam kciuki ogromnie, że wszystko będzie dobrze. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji5]Czesć dziewczyny. Rano mialam lekkie plamienia; pojechałam po 12 do szpitala z dzieckiem ok... ale.okazlao się, że pęcherz wychodzi mi do szyjki i jest rozwarcie. Lekarze mowia; ze to ciężka sytuacja szczegolnie ze to 23tc i mogę poronic. Jutro zdecydują co i jak czy zakładają szew czy to nie na sensu.... Boje się czy miala ktoś taki przypadek? Zakończył się pozytywnie? Na Internecie same negatywny....